Đorđević: Da, odlazim iz reprezentacije

Đorđević: Da, odlazim iz reprezentacije

Đorđević je saopštio brojim predstavnicima medija da odlazi sa klupe reprezentacije Srbije:

– Da, odlazim iz reprezentacije. Rekao sam igračima, mislim da je red i vreme. Nije bilo razgovora o nastavku ili ne za sada, na meni je da se povučem, da ni ne očekujem razgovor. Ja znam kada čovek ili trener napravi prvi korak. Sada osećam obavezu da to uradim. Odlazim u trenutku kada, nažalost, nismo uspeli da ostvarimo cilj.

Da li je Đorđević takvu odluku doneo pre SP?

– Jesam, ali nije bilo u redu da se priča. Ide život u drugom pravcu… Leto želim da posvetim familiji koja je dosta propustila zbog mog angažmana. Sve smo prošli zajedno, nije bilo lako. Sve što smo prošli, povrede, sistem, sve to je bilo jako zahtevno. Opet, s druge strane velika zahvalnost ljudima iz Košarkaškog saveza Srbije, hvala predsedniku Daniloviću, bivšem predsedniku Đilasu i Bodirogi koji je bio u to vreme direktor muških selekcija. Hvala svim saradnicima koji su svih ovih godina bili tu, napravili smo jako dobru sredinu, radnu, iskrenu… Hvala svim igračima koji su bili ovde, zajedno smo se digli, zajedno su me digli. Mnogo im dugujem, neizmerno ću da budem zahvalan uvek. Hvala svima..., rekao je Đorđević.

SRBIJA POBEDILA ČEŠKU I OSVOJILA PETO MESTO NA SP U KINIFoto: FIBA
Izvor: KSS 


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari