Porodičnom magazinu ’Vreme sporta i razonode’ nagrada Sportneta

Porodičnom magazinu ’Vreme sporta i razonode’ nagrada Sportneta

Emisija "Vreme sporta i razonode", koja narednog meseca obeležava šest decenija medijskog života, dobila je laskavo priznanje kao najkvalitetnija i najslušanija sportska emisija u Srbiji. To je odluka kolega iz Sportske mreže Sportnet, do koje su, stoji u saopštenju, došli jednoglasno.

Nagrada porodičnom magazinu Radio Beograda 1 biće uručena u petak 13. marta na svečanosti kojom će biti obeleženo 60 godina postojanja emisije Vreme sporta i razonode.

"Naglašavamo da ovo priznanje nije u vezi značajnog jubileja, na kome iskreno čestitamo i izražavamo svoje divljenje, već na osnovu kvaliteta i načina na koji je realizovan ovaj program u godini koju smo ispratili", navodi se u obrazloženju Sportneta.

"Savšren spoj sporta i drugih plemetih stvari koje ovaj svet čine lepšim, poštovanje prema legendama i širom otvorena vrata talentima koji dolaze, nisu nam jednostavno ostavljali drugu mogućnost, navodi se u propratnom tekstu", s potpisom direktora Sportneta Damira Đorđevića.

Emisija obeležava 60 godina postojanja 13. marta 2020. godine, što je svrstava u red najtrajnijih radio-programa u našim i evropskim okvirima. Svih tih decenija bila je i ostala mamac za publiku koja prati sport, ali i aktuelnosti iz javnog i kulturnog života.

Na zahtev slušalaca, oduvek je podrazumevala prenose fudbalskih utakmica, a dolaskom novih tehnologija sada nam je omogućeno da iz časa u čas javljamo i o kretanju rezultata na evropskoj sceni. U emisiji se uvek nađe mesta za pozorišne i filmske premijere, izložbe, koncerte i izdanja poznatih muzičkih imena.

Mnogi od protagonista ovih dešavanja dolaze u studio, a neki se uključuju sa lica mesta, bez obzira da li su u pitanju Kruševac, Split, Kopenhagen ili Montreal...

Urednik i voditelj je Željko Stefanović.

Nagrada Sportneta za prodični magazin ’Vreme sporta i razonode’ Zeljko Stefanovic

Foto: Radio Beograd, SM Sportnet; Željko Stefanović
Izvor: RTS, 28. 2. 2020. 

VREME SPORTA I RAZONODE: SVE EMISIJE


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari