Priče sa dušom - pet godina postojanja

Priče sa dušom - pet godina postojanja

PET GODINA PRIČA SA DUŠOM - MESTU NA INTERNETU U KOJEM ŽIVE DOBRI LJUDI

Najpozitivniji sajt u Srbiji slavi peti rođendan. Priče sa dušom sam počeo da pišem u novembru 2014. godine. Dao sam otkaz u korporaciji, napravio sajt za 50 evra i verovao u svoj rad i u ovu ideju. Išao sam samo napred, unazad nije imalo smisla.

Pet godina kasnije, priče o vrednim i talentovanim ljudima iz Srbije i regiona svakog meseca pročita oko 100.000 čitalaca, prenese ih oko 30 najčitanijih domaćih portala i televizija, a one tako dopru do milionskog auditorijuma.

Povodom godišnjice moj tim i ja snimili smo video o tome kako nastaju najlepše životne priče, o ljudima koji na ovom portalu dele svoje preduzetničke i životne uspehe, o misiji ovog projekta i o tome zbog čega je važno istrajati u svojim idejama.

Video je snimljen u produkciji Jovana Nedeljkova (kamera i montaža) na deset lokacija u Aranđelovcu, Gornjoj Trešnjevici i Beogradu.

U ime Medijske kuće Priče sa dušom doo zahvaljujem se junacima Priča sa dušom koji su sa nama podelili svoje ideje, kao i saradnicima i vlasnicima lokacija u kojima smo snimili ovaj video.

Uživajte:

Naziv videa: Mesto na internetu u kojem žive dobri ljudi (2019)

Kamera i produkcija: Jovan Nedeljkov

Scenario: Nenad Blagojević

Audio snimci: Studio Siniše Miloševića

Mesta snimanja: Čajdžinica „Salon de Thé“ (Beograd), Agencija „Bela trešnja“ (Gornja Trešnjevica), Konjički klub Aranđelovac, Eko-hostel Branch (Aranđelovac), Biveta – Specijalna bolnica Bukovička banja, „Zrno Ra“ (Borča), Udruženje „Eko Bag“ (Beograd), Startit centar Beograd, Shabby dream (Zemun).

PRIČE SA DUŠOM SAJT, FB STRANA, TVITER, JUTJUB, INSTAGRAM 


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari