Nik Vujičić u Kragujevcu 2016

Nik Vujičić u Kragujevcu 2016

"Kada vam Bog ne da čudo, vi možete biti čudo za nekog drugog!"

Nakon dugog iščekivanja, Kragujevac je napokon ugostio jednog od najvećih motivacionih govornika današnjice, Nika Vujičića. Dočekan ovacijama, australijski govornik srpskog porekla izazvao je oduševljenje prisutnih kada je govor započeo obraćanjem na srpskom jeziku.

Ispunjena do poslednjeg mesta, hala Jezero je ove večeri disala, živela i molila se sa Nikom. Govor čoveka koji je uz veliki fizički nedostatak uspeo da prebrodi sve poteškoće koje su mu se našle na putu, nije ostavio nijednog posetioca ravnodušnim. Kroz šalu i optimizam, Nik je prisutnima probudio želju za spoznajom sebe i suštinom svog postojanja jer prava sreća dolazi tek onda kada shvatimo ko smo zaista i šta želimo u životu.

Kragujevčani su po prvi put imali priliku da budu deo ovakve priče, čija je poruka bila da ne odustajemo od svojih snova. Nik je govorio o ljubavi, pravim vrednostima, međusobnom poštovanju, veri i nadi i da bez obzira na padove uvek koračamo ka svom cilju. U nekoliko navrata, više hiljada ljudi zanemelo je pred Nikovom životnom pričom. Na sopstvenom primeru pokazao je da ne treba odstupati od svojih želja, čak i kada mislite da ih nećete ostvariti. Svaki neuspeh je nova lekcija koja treba da nam da snagu da pokušamo ponovo.

Ovaj događaj bio je humanitarnog karaktera, sva prikupljena sredstva su namenjena osobama sa invaliditetom. Manifestacija je upotpunjena muzičkim programom koji su priredili bend Armuši, Bora Dugić i sastav Happy day. Pored toga, održana je prezentacija o autizmu, a prisutnima se u ime organizacionog odbora obratio i Bogdan Ristić, predsednik udruženja Mladi.

FB GALERIJA 



MLADI SAJT, FB STRANA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html