Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Dobre komšije

28.09.2020

Plakat Kragujevčanke Andrijane Vasiljević među 100 najboljih u svetu - na konkursu za biofiliju

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Plakat naše mlade Kragujevčanke, dizajnerke Andrijane Vasiljević jedan je od 100 najboljih na konkursu za biofiliju, od pristiglih 3.500 radova iz 167 zemalja sveta. Konkursna komisija, oduševljena domišljatošću i originalnošću njenog rada obavestila je Andrijanu da će njen rad biti predstavljen na izložbama takmičenja za biofiliju u Atlanti, Los Anđelesu i Barseloni.

Na Andrijanu možemo da budemo ponosni zbog izuzetnog uspeha koji je postigla i svoju zemlju i grad predstavila u najboljem svetlu.

Andrijanin originalni plakat za Biofiliju obići će čitav svet. Biofilija je, inače, ljubav prema svemu što je živo, što raste i što se razvija. Ljudi imaju genetski urođenu ljubav prema biljkama i životinjama i ta urođena veza sa prirodom pomaže našem fizičkom i mentalnom blagostanju. Parkovi, bašte, cveće, prirodno okruženje ima pozitivan uticaj na ljudsku psihu. Biofilija je dizajn koji imitira prirodu, pronalazi našu unutrašnju vezu sa prirodom i način na koji taj odnos možemo da koristimo da ljude učinimo srećnijima a planetu zdravijom. Boje i prijatno okruženje u kancelarijama i radnom prostoru imaju veliki uticaj na produktivnost, koncentraciju i motivaciju zaposlenih i zbog toga je i potrebno veliku pažnju posvetiti biofilijskom dizajnu.

Dvanaest članova žirija, stručnjaka i dizajnera odluku o konačnom pobedniku doneće sredinom oktobra.

Andrijana svoje znanje i kreativnost prenosi studentima kragujevačkog FILUM-a.

Izvor: Barijere, 28. 9. 2020.


ARHIVA PPNS, 2015.

GALERIJA: ANDRIJANA VASILJEVIĆ ANCHY - PUTOPISI I-IIIPRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar