Odlažu se programi SKC, kao i početak kupališne sezone

Odlažu se programi SKC, kao i početak kupališne sezone

Otvorena proba Dramske sekcije SKC, kao i koncert Dobra genetika + Cactus fields planirani za 26. i 27. jun, odlažu se do daljeg.

Sve informacije o novim terminima održavanja programa možete pratiti na FB stranici SKC, na zvaničnom sajtu, Instagram profilu, kao i na Fejsbuk stranici Akademsko Pozorište SKC Kragujevac

Usled nestabilne epidemiološke situacije na teritoriji grada Kragujevca, Sportsko privredno društvo Radnički donelo je odluku o prolongiranju datuma početka kupališne sezone na otvorenim bazenima.

Početak nove kupališne sezone na otvorenim bazenima bio je predviđen za predstojeći vikend, 27. i 28. jun, ali je zbog naglog rasta broja obolelih od virusa kovid-19 na teritoriji grada Kragujevca odlučeno da se sa otvaranjem omiljenog kupališta svih Kragujevčana sačeka do daljeg.

- Na osnovu preporuka epidemiologa, a u cilju zaštite zdravlja svih naših sugrađana, odlučeno je da se sa početkom kupališne sezone na otvorenim bazenima sačeka do konačnog rešenja Kriznog štaba na nivou Republike Srbije. Kada su u pitanju zatvoreni bazeni, trenutno nema nikakvih najava da će se tu uvoditi neke nove mere, izjavio je Bojan Ilić, direktor Sportskog privrednog društva Radnički.

O svim daljim promenama u vezi sa funkcionisanjem otvorenih i zatvorenih bazena, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari