Drugi put u Jezeru - za četvrtu pobedu

Drugi put u Jezeru - za četvrtu pobedu

Nakon tri kola sa maksimalnim učinkom, KKK Radnički u četvrtoj rundi Druge lige-Zapad 2 dočekuje Slogu iz Despotovca koja ima identični učinak - 3-0. Drugi nastup pred domaćom publikom zakazan je za subotu 7. novembar od 19 časova i 30 minuta.

Sloga je od onih ekipa koja nije nikakva nepoznanica šefu struke Kragujevčana Nenadu Milojeviću. Kvalitet oba rival čini da prvi trener KKK Radničkog ovaj duel karakteriše kao derbi kola.

Milojević: Za sada u klubu sve ide po planu. Iz dosadašnje tri utakmice imamo tri pobede. Nalazimo se u grupi timova, sa učinkom 3-0, među kojima je i naredni protivnik. Sloga iz Despotovca je odlična ekipa, možemo da očekujemo derbi. Nadamo se pobedi jer imamo izuzetan spoj iskustva i mladosti u timu. Sve su to odlični momci, igrom i ponašanjem su do sada pokazali da možemo da računamo na nastavak niza pobeda. Nije bitno ko nam dolazi od rivala, od momaka tražim da igramo našu igru - agresivno, sa puno želje. To donosi pobedu. Lepo je da igramo pred našom publikom, ali moramo da imamo svoj stil igre na svakoj utakmici. U pretprošlom kolu je bio derbi celog prvog dela takmičenja, bio je to meč na višem nivou nego što je ovaj rang. Nakon te pobede puni smo samopouzdanja, imamo elan da nastavimo ovako. Imamo izvanredne uslove za rad, to je još jedan motiv za nas da pružimo maksimum u ovoj pravoj kragujevačkoj priči.

Među 12 košarkaša za koje su se struka i pokretač kluba Nikola Lončar opredelili je i Aleksa Vasilić, prvotimac KKK Radnički sa 19 godina. "Dvojka" Kragujevčana respektuje Despotovčane, ali smatra da je član bolje ekipe.

Vasilić: Treme ima pred nastup, dobra je to ekipa, ali je sa druge strane odlična hemija u našoj ekipi. Svi se dobro poznajemo, uigrani smo, a iz treninga u trening radimo da budemo sve bolja ekipa. Izazov je i velika obaveza što smo među izabranima u klubu. Potrudićemo se da opravdamo poverenje da smo u sastavu kluba koji kreće "od nule".

Sudijsku trojku u subotnjoj utakmici činiće: V. Isailović, A. Đurić i J. Milićević.

U petom kolu Kragujevčane očekuje gostovanje, a domaćin 14. novembra biće Sloga iz Petrovca na Mlavi.

VIDEO: GOSTOVANJE NA TV KRAGUJEVAC

KALENDAR TAKMIČENJA

Foto: Arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITER 


APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html