Junior Jovanović osvojio Trofej Beograda, senior Stefanović drugi

Junior Jovanović osvojio Trofej Beograda, senior Stefanović drugi

Član streljačkog kluba "Čika Mata" Stevan Jovanović pobednik je u juniorskoj konkurenciji na 40. internacionalnom prvenstvu Beograda - rezultat u finalu: 620,4. Drugoplasirani je bio Miran Maričić iz Hrvatske, a treći Nikola Mirčev iz Bugarske.

Jovanović je ovim uspehom uznapredovao kao učesnik Trofeja Beograda, s obzirom da je prošle godine, takođe prvog dana takmičenja, osvojio srebrno odličje u gađanju puškom.

U seniorskoj konkurenciji Milutin Stefanović je bio drugi rezultatom u kvalifikacijama od 626,9 i finalnim učinkom od 204,9 krugova. Ispred njega bio je Zoltan Balaz iz Slovačke, dok je treći Sergej Kulis iz Ukrajne.

Drugog dana ovog najjačeg streljačkog takmičnja u regionu, od članova "Čika Mate", uz Milutina Stefanovića i Stevana Jovanovića, nastupiće još Steva Pletikosić i Nevena Armuš.

Prošle godine Stefanović je drugog dana osvojio zlato u gađanju puškom.

Na Gran priju Beograda prvi put učestvuju strelci iz Andore, Japana i Letonije, a konkurencija je izvanredna jer je, uz naših devetoro strelaca koji su osvojili za Srbiju olimpijske vize, još 12 strelaca iz inostranstva svojim zemljama donelo kvote za Rio, poručili su organizatori.

Zanimljivost sa turnira je da renomirana fabrika oružja "Valter" donira vazdušnu pušku LG400 i vazdušni pištolj LP 400 strelcima koji će se boriti drugog dana takmičenja. Ovo oružje će pripasti strelcima koji postignu kvalifikacione rezultate najbliže svetskim rekordima u osnovnom delu vazdušnom puškom i pištoljem.

Do kraja godine, kragujevačke strelce očekuje još treće kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije, a održaće se u Beogradu 26. i 27. decembra.

REZULTATI

ČIKA MATA SAJTFB PROFILSSS


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html