Juniore KKK Radnički nema ko da zaustavi

Juniore KKK Radnički nema ko da zaustavi

Juniori KKK Radnički i deset put su porazili svoje rivale u ovoj sezoni. U okviru druge faze takmičenja, u četvrtom kolu Kvalitetne regionalne juniorske lige nadigrali su ekipu Basketa iz Vrnjačke Banje 94:56 (18:15, 34:11, 22:15, 19:15).

Kakva-takva neizvesnost postojala je u prvoj četvrtini koju je domaćin osvojio za jedan posed lopte - 18:15. Međutim, usledio je ključni, drugi kvartal u kojem su Kragujevčani maksimalno unapredili realizaciju, odbrana je pojačana istovremeno, pa je nastala razlika od čak 23 poena - 34:11. To je već posle prvog poluvremena bila nedostižna prednost Kragujevčana - 52:26.

Drugi deo utakmice je protekao u fer borbi u kojoj domaća ekipa nije dopuštala nikakvo iznenađenje, a ujedno se otvorila prilika da svi raspoloživi igrači podele minutažu na parketu. U partiji koju su pre svega krasili odlično izvršeni defanzivni zadaci, gotovo rutinski su osvojena oba perioda sa sedam, odnosno četiri poena razlike (22:15, 19:15), za još jedan ubedljiv trijumf (+38) - 94:56.

U desetoj pobedi, Šumadinci su imali kvartet dvocifrenih strelaca: N. Nikolić (dres 7) - 14 poena, Tomašević - 12, Milosavljević - 11, Zorbas - deset poena. Pogađali su i: Urošević i Spasojević - po devet poena, MVP utakmice Raković (dve blokade) i Todorović - po sedam, D. Nikolić - šest, J. Nikolić - pet, Popović - četiri poena.

IZJAVE AKTERA

Milan Raković, MVP KKK Radnički

- Slabije smo otvorili utakmicu, ali smo došli do svoje igre u drugoj četvrtini, što je kasnije doprinelo ovakvom rezultatu. Čestitam protivniku na fer i korektnoj utakmici i mojim saigračima na odličnoj utakmici.

Darko Brajković, trener KKK Radnički

- Pre svega, čestitam momcima na odličnoj utakmici, naročito u odbrani koja nam je omogućila dosta lakih poena. Komunikacija u odbrani je bila na zavidnom nivou. Čestitam i ekipi iz Vrnjačke Banje na borbenosti koju su pokazali. Okrećemo se treninzima kako bismo se adekvatno pripremili za sledeću utakmicu.

U narednom, petom kolu Kvalitetne lige juniori KKK Radnički gostuju ekipi MVP. Utakmica se igra u sali Artem (Dom učenika srednjih škola)u ponedeljak 22. februara od 20 časova i 45 minuta. 

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITERJUTJUB 


ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html