Juniori KKK Radnički osmi put pobedili

Juniori KKK Radnički osmi put pobedili

Juniori KKK Radnički, po uzoru na kolege prvotimce, nastavljaju da nižu pobede i u drugoj fazi takmičenja - u Kvalitetnoj regionalnoj ligi. U trećem kolu su na svom terenu savladali Smederevo 1953 89:64 (22:8, 21:15, 22:24, 24:17).

Još jednom je praktično sve rešeno u prvih deset minuta. Gosti nisu prošli kao prethodni rival sa svega četiri poena, ali i osam pogodaka je bio preskromak učinak za ravnopravnu borbu do kraja meča. Kragujevčani su ubeležili 22, potom su i drugu deonicu osvojili 21:15, pa je posle 20 minuta to već bila nedostižna prednost od 20 poena - 43:23. Nastavak susreta nije doneo je nikakav dramatični preokret. Gostima je pripao treći kvartal, a domaćinu završni, razlika je uvećana za još pet poena, pa je konačan trijumf bio +25 - 89:64.

Status najkorisnijeg igrača utakmice već redovno pripada Ristanoviću, ovoga puta ubeležio je 25 poena, od toga četiri trojke. Tik uz njega bio je Tomašević sa 23 poena i čak sedam trojki, a dvocifren strelac bio je i N. Nikolić (dres 10) sa deset poena. Poentirali su još: D. Nikolić - osam, Radojević - sedam, N. Nikolić (dres 7) - šest, Popović i Urošević - po pet poena.

IZJAVA

Darko Brajović, trener KKK Radnički

- Dobar ulazak u meč je nešto po čemu smo postali prepoznatljivi. I ovom prilikom pohvaljujem momke za pokazanu ozbiljnost, kako u odbrani, tako i u napadu. Protivnik je pokušavao da se vrati u egal, ali mi to nismo dozvolili. Sve pohvale i ekipi Smedereva. To je ozbiljna ekipa, za svaki respekt. Pokazala je da ćemo morati dobro da se potrudimo da bismo odneli bodove iz Smedereva. Još jednom čestitam momcima, uz želju da i na sledećim utakmicama zadržimo ovaj nivo i koncentraciju.

I u narednom kolu KKK Radnički je domaćin, u goste dolazi Basket, a utakmica je zakazana za 13. februar.

Foto: Arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITERJUTJUB

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html