KKK Radnički brani vodeću poziciju

KKK Radnički brani vodeću poziciju

kkk-trepca

Kragujevački košarkaški klub Radnički dočekuje Trepču iz Kosovske Mitrovice u subotu 5. decembra od 19 časova i 30 minuta, u okviru osmog kola Druge lige-Zapad 2.

Biće to duel domaće ekipe koja se učinkom 8-0 izdvojila na vodećoj poziciji na tabeli, i gostujućeg sastava koji sa slabijim skorom 6-2 u Kragujevcu vreba šansu za priključak najboljim ekipama.

U proteklim kolima Kragujevčani su se borili da se izdvoje na tabeli, što je uz dosadašnji stoprocentni uspeh omogućeno i porazim direktnih rivala za titulu. Sada Šumadinci počinju odbrana statusa lidera, pa šef stručnog štaba Nenad Milojević naglašava da je pripravnost u klubu na najvišem nivou, pred dolazak "ranjene" Trepče koja je u prošlom kolu na domaćem terenu ubedljivo poražena od Požarevca 98:78.

Milojević: Trepča je u vrhu tabele, što je samo potvrda da su odlična ekipa. U prošlom kolu su izgubili na svom terenu, pa je sigurno da su njihove ambicije da se u našem Jezeru iskupe i približe vrhu. Naravno, mi ćemo se svim svojima snagama potruditi da im to ne dozvolimo, a za tako nešto imamo agrumente. Pre svega, dobro radimo, i imamo dobre momke koji mogu da iznesu još jednu kvalitetnu košarkašku predstavu. Nadam se da ćemo imati atmosferu u hali koja vodi pobedi, očekujem da će publika i u subotu uveče da bude uz nas.

Do kraja jesenjeg dela prvenstva KKK Radnički očekuje još četiri duela, po dva u Jezeru i na gostovanjima. Pred odlučujući nastavak u 2016. godini, mnoge dileme mogu da se razreše već u decembru, kada bi trebalo da bude osvojena titula jesenjeg prvaka, što je ipak tek pola obavljenog posla.

Milojević: Za sada sve ide kako smo planirali, a kako diktiraju klupske ambicije. Međutim, u naredna četiri kola imamo sve jake protivnike, tako da ne pravimo nikakve računice dalje od sledećeg kola. Idemo od meča do meča, svesni smo odgovornosti koju nosimo. Dobro je što smo se otisnuli na prvo mesto, nećemo lako da ga prepustimo. Naša ekipa ima želje, ali, što je bitnije - i snage, mentalne i fizičke, da najpre sačuva prvo mesto do kraja prvog dela prvenstva. Uveren sam da u subotu uveče nastavljamo da radujemo sve ljubitelje košarke u gradu, a naročito naše najvernije pristalice koje su sve vreme uz nas, iako smo se tek promolili kao klub. Ta pozitivna energija oko kluba nam je dodatna snaga da istrajemo u ispunjavanju cilja.

Ulaz na ovu utakmicu biće slobodan, a kupovinom ulaznice za sto dinara posetioci će izdvojiti prilog kao vid podrške klubu.

Istog dana, od 16 časova i 30 minuta kadeti KKK Radnički dočekuju zemunsku Mladost. Biće to susret sedmog kola Kadetske lige Srbije, a zakazan je takođe u hali Jezero.

U okviru šestog kola Regionalne juniorske lige, u nedelju od 16 časova i 30 minuta, u hali Gordana Bogojević, juniori KKK Radnički igraju gradski derbi protiv Radničkog 1950. U prvom susretu KKK Radnički je ubedljiv pobedio 111:63.

Foto, plakat: Zoran Đorđević

GALERIJA KOŠARKAŠI OBIŠLI OBJEKTE NARODNOG MUZEJA

KALENDAR TAKMIČENJE

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITER 


APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html