Kraguj za prvu pobedu u Jezeru

Kraguj za prvu pobedu u Jezeru

Odbojkašice Kraguja u nedelju će debitovati pred kragujevačkom publikom. U meču trećeg kola Super lige, Kraguj će u hali Jezero igrati sa Dinamom iz Pančeva.

Kragujevački klub, koji je u prva dva kola prvenstva zabeležio polovičan učinak, pokušaće da ove sezone izbori plasman u gornjem delu tabele.

Kraguj je dosta promenio sastav u odnosu na prošlu sezonu. Klub se oslonio na odbojkašice iz Kragujevca, dok je na mesto trenera postavljen Nenad Cvetković. Ipak, to ne znači da je ekipa slabija. Kragujevčanke su prošle sezone izborile opstanak u Super ligi, a u novoj će pokušati da naprave korak više.

Posle poraza od Crvene zvezde na startu Super lige, Kragujevčanke su pobedile ekipu Zrenjanina u gostima što je ekipi donelo dosta optimizma za nastavak prvenstva.

Odbojkašice u nedelju dočekuju Dinamo iz Pančeva koji je loše počeo novu sezonu. Biće to i prvi meč Kraguja na svom terenu pošto je kao domaćin u prvom kolu igrao u Paraćinu. Utakmicu trećeg kola Super lige odbojkašice Kraguja i Dinama iz Pančeva odigraće u nedelju u hali Jezero. Početak je u 16 sati.

Izveštava novinar RTK Saša Stamenić.

kraguj skolica

Izvor: RTK

ŽOK KRAGUJ-VOLEJFORM SAJT, FB STRANA/GRUPA


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html