Kraguj-Volejform pred teškim izazovom

Kraguj-Volejform pred teškim izazovom

Odbojkašice Kraguj-Volejforma nalaze se pred teškim iskušenjem, u 13. kolu Super lige dočekuju favorizovani TENT. Ekipa iz Obrenovca gostuje u hali Jezero u subotu 30. januara od 17 časova.

Obrenovčanke su drugoplasirane, imaju skor 10-2 i za sada su glavne rivalke lideru Vizuri u borbi za titulu državnog prvaka.

Kragujevčanke, žrtve finansijskog nemara prema jedinom gradskom superligašu, tavore na dnu tabele sa negativnim učinkom 1-11. Materijalne neprilike i rezultati ispod objektivne vrednosti ekipe nisu demoralisale devojke, pa su rešene da uđu hrabro u duel gde je nesumnjiv odnos snaga na terenu.

Uoči ovog meča, učinak gustujuće ekipe za portal PPNS ocenjuju trener Nenad Cvetković i kapiten Dejana Mačužić.

Cvetković: Ekipa TENT-a je vrlo kvalitetna, sa odličnim igračima na svim pozicijama, uigrana, sa dosta superligaškog iskustva. To su i pokazali svojim rezultatom i igrama u dosadašnjem delu prvenstva. Visok plasman je njihova realnost i, uz ekipu Vizure, najozbiljniji su kandidat za osvajanje prvenstva.

Mačužić: TENT pruža vrlo dobre partije od početka sezone, a posebno u poslednjih nekoliko kola, što može da se vidi i po njihovom plasmanu na tabeli. Drugo mesto, sa samo dva boda zaostatka za vodećom Vizurom, najbolje govori o kvalitetu ove ekipe.

Značaj bodova za oba sastava trebalo bi da bude garancija da kragujevačke ljubitelje sporta očekuje lepa odbojkaška predstava. Naši sagovornici prenose nam sa kakvom ambicijom ulaze u meč - kako do preko potrebnih bodova.

Cvetković: U utakmicu ulazimo sa željom da odigramo što bolje i kvalitetnije. Evidentno je da je gostujuća ekipa favorit, ali nema predaje bodova unapred. Pokušaćemo da što jače i snažnije serviramo kako bismo poremetili prijem servisa protivnika.

Mačužić: Kao i u svakoj utakmici, daćemo svoj maksimum. Potrudićemo se da uzmemo bar bod ili dva koji nam u ovoj situaciji bukvalno znače opstanak u ligi. Respektujemo gošće, ali imamo svoj cilj. Naš položaj na tabeli je ispod realnog kvalitet koji imamo, pa se uzdamo da naši sugrađani to prepoznaju i da će doći u Jezero da nas podrže u borbi za opstanak u društvu najboljih ekipa ženske odbojke u Srbiji.

Do kraja sezone preostalo je još šest kola. Trenutno, jednu pobedu ima i Jedinstvo (uz bod više), pa smo se raspitali i za plan struke i uprave u nedeljama koje su presudne za status supeprligaša.

Cvetković: Mi u svaku utakmicu ulazimo sa podjednakom željom i motivacijom da ostvarimo što bolju igru, samim tim i rezultat. Ne predajemo se do poslednje utakmice, odnosno poena, želimo svim srcem da zadržimo superligaški status. Napominjem da smo imali mali peh sa zdravstvenim stanjem nekoliko igračica. Uprkos svemu, još uvek verujem da je pred nama pozitivniji period, i na terenu i pored njega. 

ŽOK KRAGUJ-VOLEJFORM SAJT, FB STRANA/GRUPA 

kraguj skolica

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html