Milutin Stefanović - najbolji strelac Srbije, Stevan Jovanović najbolji junior i mlađi junior

Milutin Stefanović - najbolji strelac Srbije, Stevan Jovanović najbolji junior i mlađi junior

Član Streljačkog kluba Čika Mata Milutin Stefanović, najbolji sportista Kragujevca u 2015. godini, proglašen je i za prvog srpskog strelca puškom u konkurenciji domaćih seniora, a pehar je primio danas na izboru najboljih u Streljačkom savezu Srbije.

U dve konkurencije - juniori i mlađi juniori, takođe u gađanju puškom, prvi je Stevan Jovanović, još jedan član ovog elitnog kragujevačkog streljačkog kluba.

U konkurenciji klubova Čika Mata je zauzeo drugo mesto iza SK Policajac Beograd (gađanje puškom).

Posle skorijih osvajanja odličja na takmičenjima van zemlje (Nemačka, Slovenija), Stefanović za portal PPNS, prenosi kakvu dodatnu motivaciju stiče nakon priznanja sa ove relevantne nacionalne adrese.

Stefanović: Ovo je moje prvo priznanje za najboljeg seniora SSS. Mogu slobodno da kažem da je ovo ispunjenje jednog od ciljeva koje sam sebi zacrtao i koje sam želeo. Velika je stvar biti najbolji srpski strelac! Ne treba da naglašava da srpska reprezentacija predstavlja svetsku velesilu u ovom sportu, nalazi se u prvih pet zemalja sveta. Moja motivacija iz dana u dan dobija novi oblik, veći i pozitivniji, a ovakva priznanja su baš ono što me hrani - to mi daje snagu da idem dalje!

Sav marljiv rad u klubu rezultira i priznanjem juniora Jovanović. Stefanović iz trenerskog ugla dočarava kakav je osećaj istovremenog građenja bar dvostrukog kvaliteta, sopstvenog i mlađeg kolege iz matičkog kluba.

Stefanović: Smatram da sam uspešan samo ako uspem da svoje znanje prenesem na moje strelce. Osećam se jako srećno i zadovoljno kada rezultat merim zlatnim medaljama, priznanjima, ali i rekordima koje je u ovom slučaju postigao naš Steva. I ja, i struka SSS, na čelu sa selektorom Srećkom Pejovićem, vidimo Stevu kao budućeg asa, naslednika kragujevačke škole streljaštva i budućeg srpskog olimpijca! A posredstvom vašeg portala otkriću da ih ima još...

Među seniorkama u gađanju puškom, najbolja je Andrea Arsović (Partizan), a u gađanju pištoljem to su Damir Mikec (Policajac) i Zorana Arunović (C. zvezde).

Milica Babić (Palilula) je najbolja juniorka, najbolja mlađa juniorka i peta među seniorkama u gađanju puškom.

ČIKA MATA SAJTFB PROFILSSS

ppns - modli

APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html