Premijernih 137 poena juniora KKK Radnički

Premijernih 137 poena juniora KKK Radnički

Poput kolega iz prvog tima, juniori KKK Radnički su u premijernoj utakmici Regionalne juniorske lige ubedljivo porazili rivala - na domaćem terenu savladan je Basket Top 137:46 (34:13, 38:19, 24:8, 41:6).

Već od prve četvrtine uspostavljen je odnos snaga na terenu koji se nije menjao svih 40 minuta. Veliki "plus" od 21 poena nakon deset minuta igre, gotovo je udvostručen do kraja prvog poluvremena - 72:32.

Iako već viđeni kao pobednici, puleni Darka Brajković nastavili su još silnije da igraju. Pozatvarali su prilaze svom košu i dopustili tek 14 poena, dok su na protivničnoj polovini nastavili nemilosrdno rešetanje obruča. Voljni momenat Kragujevčana na ovoj utakmici najbolje ilustruje rezultat završnih deset minuta - 41:6, što je veliki zalog za nastavak sezone.

Izuzetnu partiju pružio je Tomašević sa čak 40 poena. Sledio ga je kapiten Ristić sa 23, a još petorica Kragujevčana bili su dvocifreni strelci: Raković - 16, Zorbas - 13, Nikolić (dres 7) - 12, Popović - 11, Nikolić - 10 poena. Za prvi trijumf, Milosavljević je dodao šest poena, a po dva su upisali: BogosavljevićUrošević i Cvetić.

Kapiten Aleksa Ristić je izjavio za klupski sajt da je već u ranim minutima ovog susreta bilo očito da je domaći sastav kvalitetniji, ali ni jednog trenutka nije došlo do opuštanja.

Ristić: Odlično smo otvorili sezonu. Sjajna igra našeg tima od samog početka doprinela je ovakvom rezultatu. Čestitam protivniku na fer-pleju i mojim saigračima na odlično odigranoj utakmici.

Prvi cilj u započetoj sezoni je ostvaren, početnim bodovima jako je zadovoljan trener juniora Darko Brajković.

Brajković: Ušli smo u utakmicu razmišljajući samo o pobedi. Dobro smo otvarali kontra-napade, što je i napravilo razliku. Agresivnost u odbrani nam je u stvari donela lake poene u napadu, to je rezultiralo i velikom razlikom. Čestitao bih protivničkoj ekipi na zalaganju i borbenosti. Velika razlika na kraju nije pravo ogledalo onoga šo se odigravalo na terenu. Čestitao bih i mojim momcima na borbenosti i voleo bih kada bi u budućnosti to bio naš trade mark.

KALENDAR TAKMIČENJA

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITER 


APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html