SPD Radnički: Vesti, 19. 8. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 19. 8. 2020.

Rukomet

Miloš Barudžić ponovo u Radničkom

U cilju ostvarenja najviših ciljeva, plasmana u elitu srpskog rukometa, Rukometni klub Radnički je preduzeo korake na angažovanju igrača na deficitarnim pozicijama u timu, kako bi što spremnije dočekao baraž utakmicu za popunu Arkus Superlige. Prvi u nizu pojačanja je Miloš Barudžić (22), levo krilo i izdanak kragujevačke škole rukometa, koji se nakon četiri godine rukometne pečalbe vratio u rodni grad.

- Mogu slobodno da kažem da je Barudžić pravo pojačanje za nastupajuću sezonu. Krase ga odlične fizičke predispozicije, visok stepen realizacije i dobra igra u fazi odbrane. Iako je mlad, stekao je zavidno superligaško iskustvo i uveren sam da će dati svoj pečat u igri. Ono što je značajno, Kragujevčanin je i "braniće" svoju kuću, svoj dom, što predstavlja veliku prednost za klub, istakao je šef struke Rukometnog kluba Radnički Nedeljko Matić.

Barudžić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za matični klub, Radnički iz Kragujevca, kao i za Dinamo iz Pančeva, sa kojim je stekao i bogatu internacionalnu karijeru nastupajući u SEHA Ligi i evro kupovima.

- Povratak u matični klub i rodni grad je bila moja želja u prethodnom periodu. Drago mi je što se to sada i ostvarilo kada sam u punoj snazi i igračkom naboju za ostvarenje visokih ciljeva koje je klub zacrtao. Nadam se da će ambicije biti dostižne sa ovom ekipom. Dosta je truda i snage uloženo da Radnički dospe do prilike da izbori učešće u eliti i siguran sam će se isplatiti i u ligaškom delu. Nestrpljiv sam kada je lopta i hala u pitanju. S obzirom na činjenicu da dugo nismo trenirali, željan sam utakmica i jedva čekam da vidimo gde smo, kaže Miloš Barudžić, koji je overio dvogodišnju vernost kragujevačkom klubu.

Rukometašice Radničkog počele pripreme za elitu

Rukometašice Radničkog su posle tri godine i dva ranga takmičenja, suvereno izborile plasman u Superligu, gde ih očekuje puna afirmacija i potvrda kvaliteta koje poseduju. Posle duže pauze Kragujevčanke su počele sa treninzima.

- Svi smo pomalo euforični da posle duže pauze krenemo sa radom i pripremama za izazove koji nas očekuju u eliti. Prvih sedam dana ćemo raditi na opštoj kondicionoj pripremi, a onda ćemo ući u teretanu i halu, gde nam sledi rad na sticanju snage i taktičko-tehnički deo priprema. Raduje me raspoloženje i entuzijazam kod svih igračica da što pre uđemo u željenu, takmičarsku formu. Što se tiče očekivanja, još uvek su nam sastavi drugih ekipa nepoznanica, tako da nemam preciznu sliku. Smatram da ćemo igrati lep i dopadljiv rukomet, da se opstanak u ligi neće dovoditi u pitanje i da ćemo pozitivno afirmisati naše mlade i talentovane igračice, uz pomoć iskusnih pojačanja koje smo angažovali, rekao je šef stručnog štaba Rodoljub Kurandić.

Zadovoljstvo početkom priprema iznela je i kapiten Tijana Petrović, koja kaže da je ekipa veoma motivisana i spremna za nove izazove.

- Nakon dugog perioda bez treninga, radujemo se ponovnom okupljanju. Iako pripreme nikad nisu lake, željne smo treninga tako da je motivacija na visokom nivou. Sve smo spremne da ozbiljno uđemo u pripremni period kako bismo što spremnije dočekale početak debitantske sezone kluba u najjačem rangu takmičenja, rekla je Tijana Petrović.

Početak takmičenja u Superligi Srbije za rukometašice zakazan je za početak oktobra.

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html