SPD Radnički: Vesti, 20. 10. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 20. 10. 2020.

Odbojkaši Radničkog startuju u Kupu Srbije

Odbojkaši Radničkog u sredu od 17 časova u „SBB Jezeru“ dočekuju Borac iz Paraćina, u utakmici osminе finala Kupa Srbije.

Biće ovo lepa prilika da trener Radničkog Dragan Kobiljski malo „promeša karte“, odmori startere i pruži šansu mlađim igračima.

Ekipa Borca iz Paraćina, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije, ne bi trebala da predstavlja ozbiljnijeg protivnika za Kragujevčane. Paraćinci su do plasmana među šesnaest najboljih ekipa u Kupu Srbije došli nakon što su treću godinu zaredom osvojili trofej namenjen pobedniku Kupa Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga.

Borac je prethodna dva učešća u Kupu Srbije završavao već u uvodnoj rundi. Ipak, to nikako ne sme da bude izgovor za opuštanje u taboru Kragujevčana, koji i ove sezone imaju visoke ambicije u kup takmičenju. Podsetimo, pre samo dve sezone Radnički je dogurao do finala Kupa Srbije, dok je prošle godine zaustavljen u četvrtfinalu od strane novosadske Vojvodine, koja je prošla dalje zahvaljujući poen količniku.

Prema pravilima OSS, u osmini finala Kupa Srbije igra se samo jedna utakmica, čiji će pobednik obezbediti plasman u narednu fazu takmičenja.


Petorica igrača Radničkog na pripremama kadetske reprezentacije

Pripreme kadetske vaterpolo reprezentacije, za 2004. godište i mlađe, održaće se od 23. do 26. oktobra, na bazenu RZS u Košutnjaku, a poziv su dobila i petorica igrača Radničkog.

Selektor Živko Gocić, na svoj spisak uvrstio je Bogdana Gavrilovića, Veljka Dončića, Zorana Poznanovića, Radosava Virijevića i Mitra Maraša.

Zanimljivo je da su svi pomenuti, izuzev najmlađeg Dončića, već debitovali za prvi tim Radničkog, a Gavrilović, Poznanović i Maraš su nastupili i u nedeljnoj pobedi Kragujevčana nad Starim gradom (20:8).

To je potvrda izuzetno kvalitetnog rada kragujevačke škole vaterpola i dugogodišnjeg plana da se budućnost kluba temelji na deci iz sopstvenog pogona.

Pripreme će se sprovesti uz poštovanje svih epidemioloških mera. Igrači će ispuniti niz zahteva pre nego što se priključe reprezentaciji, a potom će morati da se ponašaju u skladu sa strogo propisanim pravilima.

PREPORUKA SPDR

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip 

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 
 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html