SPD Radnički: Vesti, 4. 9. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 4. 9. 2020.

Vaterpolo

Radnički domaćin finala Prvenstva Srbije za kadete

Predstojećeg vikenda Vaterpolo klub Radnički biće domaćin finalnog turnira Prvenstva Srbije za kadete (2004. godište).

Zbog trenutne epidemiološke situacije utakmice će se igrati bez prisustva publike, po strogom protokolu Vaterpolo saveza Srbije, u skladu sa preporukama Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Za naslov prvaka Srbije u uzrastu šesnaestogodišnjaka, pored domaćeg Radničkog boriće se Banjica, Spartak i Singidunum u jednoj grupi i Crvena zvezda, Valis, Vojvodina i Partizan, u drugoj.

Po završetku takmičenja po grupama, igraju se mečevi za konačan plasman, po principu A1-B1 za prvo mesto, A2-B2 za treće, A3-B3 za peto i A4-B4 za sedmo.

Direktan prenos svih utakmica obezbeđen je na Jutjub kanalu Vaterpolo saveza Srbije.


Rukomet

Levoruki Utvić nova akvizicija Kragujevčana

Rukometni klub Radnički i dalje radi na pojačanju svog tima, tako je pred odlučujuću baraž utakmicu i eventualni plasman u Arkus Superligu, sklopio saradnju sa desnokrilnim rukometašem Bogdanom Utvićem (22), na dve godine. Svojim talentom i sjajnim fizičkim predispozicijama, Utvić bi trebao da predstavlja jednu od udarnih pesnica u oba pravca igre ekipe iz Šumadijske prestonice.

Dovođenjem Bogdana Utvića, pojačali smo konkurenciju na poziciji desnog krila. Reč je o mladom momku, bivšem juniorskom reprezentativcu, koji već tri godine igra Superligu na visokom nivou. Polivalentan je igrač, eksplozivan u fazi napada, a krasi ga činjenica da u odbrani pokriva više pozicija. Smatram da smo napravili odličan potez i da će dati značajan doprinos kvalitetu stila igre koji gajimo, najavio je novo pojačanje Radničkog pomoćni trener Miloš Sretenović.

Utvić je počeo da trenira rukomet sa 10 godina u ekipi Mokra Gora iz rodnog Zubinog Potoka, a igrao je i za Crvenu zvezdu. Bio je član kadetske i juniorske reprezentacije Srbije.

Drago mi je što sam došao u klub sa velikom tradicijom. Kragujevac je grad sporta, tako da sam siguran da sam izabrao pravu sredinu za svoj lični napredak. Iako je bilo priča o nastavku saradnje sa Crvenom zvezdom, kao i ponuda drugih klubova, ipak sam odlučio da karijeru nastavim u Radničkom. Pre svega su nam se poklopile ambicije. Ono što je presudilo u mom izboru jeste sjajna organizacija kluba, a to je danas retkost u srpskom rukometu. Zahvalio bih se rukovodstvu na ukazanom poverenju, a na meni je da to opravdam igrama na terenu, istakao je po dolasku u Kragujevac Bogdan Utvić.

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 
 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html