SPD Radnički: Vesti, 7. 8. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 7. 8. 2020.

Mladi reprezentativac Rusije novi centar Radničkog

Nikita Krug, mladi reprezentativac Rusije, treće je pojačanje Radničkog za predstojeću sezonu u kojoj Kragujevčani gaje visoke ambicije.

Ovaj dvadesetdvogodišnjak prošao je mlađe reprezentativne selekcije Rusije i činiće udarni centarski tandem sa Nebojšom Toholjem. U Kragujevac dolazi iz redova ruskog prvaka, Dinama iz Moskve, sa kojim je u minuloj sezoni igrao i u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prethodno je branio boje Spartaka iz Volgograda sa kojim takođe ima iskustva iz najjačeg evropskog klupskog takmičenja, ali i Kupa Evrope.

– Prošle godine sam bio ovde na probi nedelju dana i svideo mi se sistem rada, kao i bazen i ostali uslovi koji su zaista odlični. Treneri obraćaju pažnju na sve igrače, pomažu im da poprave sve elemente igre i to mi se jako dopada. Došao sam sa namerom da napredujem i postanem što bolji i mislim da će mi u tome pomoći rad sa Urošem Stevanovićem koji je odličan trener. Daću sve od sebe da pomognem ekipi i sebi da postanemo što bolji i da osvojimo što više trofeja – rekao je Krug.

Prethodno su Radnički pojačali Marko Radulović i Miloš Miličić, a sačuvana je i okosnica tima koji je u prethodnoj sezoni osvojio oba trofeja – Regionalnu A2 ligu i Kup Srbije.

Kupališna sezona u Kragujevcu pod znakom pitanja

Kragujevac je jedan od prvih gradova koji je proglasio vanrednu situaciju u drugom talasu epidemije izazvane virusom Covid-19. U skladu sa preporukama Vlade Srbije i grada Kragujevca SPD Radnički je do daljeg odložio početak kupališne sezone, koji je prethodno bio planiran za sredinu juna.

Obzirom na vanrednu situaciju u gradu i donetoj uredbi Vlade Srbije, jasno je da su kupališta u Kragujevcu stavljena van snage, a pošto je zdravstvena situacija i dalje nestabilna, sezona kupanja na jezeru i bazenima i dalje nije otvorena. Mi smo u svakom trenutku spremni da ukoliko se uredba povuče, isto popodne primimo prve posetioce. Dobili smo preporuke o tome da jedan kupač bude na četiri kvadratna metra, ležaljke na udaljenosti od metar i po, svi zaposleni, kao i spasioci su dužni da nose zaštitne maske i obavezna bi bila dezinfekcija na ulazu, istakao je direktor SPD Radnički, Bojan Ilić.

Tokom sunčanih dana na jezeru u Šumaricama ima kupača, pa je SPD Radnički povukao spasioce sa bazena na jezero, kako bi održao visoko bezbedonosnu situaciju i bio odgovoran prema građanima koji posećuju Šumaričko jezero.

Grad nam je dao na upravljanje i održavanje veliki broj objekata, otvorenih i zatvorenih terena u kojima maksimalno poštujemo preporučene mere, pa u ovoj situaciji često kažemo da kažemo da smo u svakom trenutku spremni da otvorimo i Covid bolnicu i bazene. Nadamo se da će ovo drugo pobediti, zaključio je prvi čovek SPD Radnički Bojan Ilić.

SPD Radnički će po eventualnoj odluci Vlade Srbije o ukidanju mera i otvaranju kupališne sezone, blagovremeno obavestiti građane Kragujevca i biti spreman da u najkraćem mogućem roku ugosti prve posetioce ovog leta. 

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 
 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari