Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

17.11.2019

Čekajući vetar, 17. 11. 2019.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC
RADION: ČEKAJUĆI VETAR


Hrana budućnosti je skoro ista kao hrana iz prošlosti, samo mnogo skuplja. Jednu trećinu od onoga što kupimo i spremimo - na kraju bacimo, što i nije neka šteta kad pomisliš da se aditivi ne broje u desetinama, nego u hiljadama. Istovremeno, Ujedinjene nacije traže način da ostvare plan po kome do 2050. više neće biti gladnih u svetu! I eto izazova sredine XXI veka: da gladni počnu da jedu, a da siti prestanu da se hrane đubretom punim otrova. E, baš što reče Kristina u " Maratoncima" - ona za ton film, a ja za globalni razvoj.

Kada je postala glasna, legitimna želja građana Bora da dišu čistiji vazduh, proglašena je političkom. A niko ne spori zagađenje... ni prekoračenje zagađenja. Čućete Irenu Živković, predsednicu Udruženja Izbor postoji.

Zašto je svet u kome živimo neodrživ, šta jednu zajednicu čini održivom i kako bi ona trebalo da izgleda, a primera ima i kod nas i u svetu - gost emisije je Petar Šumski.

U Srbiji je osnovana prva energetska zadruga, u čemu je veliku podršku pružila Zelena energetska zadruga iz Hrvatske. Kako ovakve zadruge funkcionišu i zbog čega su dobre za lokalne zajednice, govori Lucija Nađ.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.


PREPORUKA PPNS

ZABRANA GMO OTVORILA SRBIJI VRATA I NAJZAHTEVNIJIH TRŽIŠTA


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM
 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar