Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

24.12.2019

Čekajući vetar, 22. 12. 2019.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC
RADION: ČEKAJUĆI VETAR

 

Kaže ekonomista koji se bavi energetikom kako vara utisak da je ovo komplikovana materija. Naprotiv: cifre ne lažu i sa malo kombinacija mnogo ispričaju. A nije se čak ni pomučio da ih nađe - sve su zvanične i stoje na vidnom mestu. Dakle: nema ekonomske opravdanosti za izgradnju mini hidroelektrana. Državu to košta devet miliona evra godišnje, a kada bi EPS samo za jedan procenat smanjio svoje gubitke na mreži - dobilo bi se više električne energije nego što je stvori svih 137 problematičnih objekata. Čućete Damira Miljevića.

Na konferenciji simboličnog naslova Preko vode do slobode moglo je da se čuje i kako bahatost, nebriga i ujedinjenost u kriminalu mogu da mesto koje prva zona sanitarne zaštite ima - iz teorije premeste u karikaturu. Razlika je samo u tome što ovde nema ničeg smešnog.

Dok mnogi u Srbiji gladuju, godišnje se baci 35 kilograma hrane po glavi stanovnika. Zbog toga je nekoliko mladih ljudi rešilo da poveže one koji nemaju sa onima koji imaju previše i tako je nastala aplikacija Donorum. Gost emisije je Filip Krivokapić.

Završen je projekat nemačko - srpske razvojne saradnje Energetska efikasnost u javnim zgradama. Pružena je podrška unapređenju domaćeg zakonodavnog okvira, kreirane su Nacionalna tipologija škola i Nacionalna tipologija vrtića, a razvijen je i alat za procenu troškova za ulaganja u mere energetske efikasnosti u školama.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.


ARHIVA PPNS

NAJVEĆA RAZVOJNA ŠANSA POLJOPRIVREDE - PROIZVODI IZ SRBIJE BEZ GMO
STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM
 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar