Čekajući vetar, 27. 9. 2020.

Čekajući vetar, 27. 9. 2020.

"...brani čašću i znanjem..." - Ljubivoje Ršumović

Plan o seči povećeg dela šume u Košutnjaku više se ne spominje. Bar ne glasno. Zatišje je dobro da se napravi rezime: šta šume rade za građane, a šta oni mogu da urade za njih. Govore: urbanista Božena Stojić, pravnik Mirko Popović i klimatolog Vladimir Đurđević.

I Srbija je obeležila Svetski dan bez automobila. Marko Trifković je iz Novog Sada u Beograd došao biciklom, a ministar zaštite životne sredine Goran Trivan najavio mere protiv zagađenja vazduha, podvukao crtu i ponovio šta bi sve u novom mandatu ovo ministarstvo trebalo da ima pod svojom ingerencijom.

Vreme je kovidno i politički burno, ali ne mora da vas spreči da stavite zimnicu. I neka bude što zdravija, kao suprotnost pomenutom. Zašto bi fermentisana zimnica bila najbolji izbor, čućete od doktorke Bojane Mandić.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 9 do 10 sati.

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

PROMENA VLASNIŠTVA U AL DAHRI KOJA POSEDUJE PKB, RUDNAP, VETERINARSKU SLUŽBU, EKO-LAB, AGROEKONOMIK...PREDAVANJE "KOVID-19 – KATALIZATOR POVEĆANJA PREHRAMBENOG SUVERENITETA?" – PROF. DR TATJANA BRANKOVPITANJE SUVERENITETA U PROIZVODNJI HRANE JE KLJUČNO I ZA PITANJE GMO

GALERIJA PPNS

ZAŠTITNICI ŽIVOTNE SREDINE 2019


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari