Čekajući vetar, 29. 11. 2020.

Čekajući vetar, 29. 11. 2020.

"Neka, sama ću." - Priroda

Korona voli zagađen vazduh - kažu studije rađene poslednjih meseci u mnogim državama sveta. To čak i nije novo - stručnjaci su o tome pisali i pre skoro dvadeset godina, jedino što su onu zvali Korona 1, a ovu Korona 2. Virus je u međuvremenu poradio na sebi, a mi smo spavali u mehuru superiornosti. Govore: Branislava Matić Savićević iz Instituta Batut, Dominik Nil iz Ambasade Velike Britanije i Srđan Kukolj, stručnjak za oblast javnog zdravlja.

Obnovljivi izvori energije bi očistili vazduh, ali o njima se i dalje više govori nego što se koriste. Da li je problem u tome što se gledaju kao izvor bogaćenja za pojedince, a ne kao izvor čistije životne sredine za sve? Čućete prof. dr Aleksandra Janjića i Željka Doleceka, sekretara Asocijacije proizvođača električne energije iz obnovljivih resursa u BiH.

Vreme je raznih pokušaja dizanja imuniteta, a najlakše je kupiti vitamine. Nije pametno da vrste i doze određujemo iz svoje glave, a treba da znamo i kada se koriste. O tome govori doktorka Bojana Mandić.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 9 do 10 sati.

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

PREDAVANJE "SRBIJA I GMO - PROŠLOST, SADAŠNJOST I BUDUĆNOST" - PROF. DR MIODRAG DIMITRIJEVIĆ (VIDEO)

TV-snimak (1:17:42)

PITANJE SUVERENITETA U PROIZVODNJI HRANE JE KLJUČNO I ZA PITANJE GMO

GALERIJA PPNS

ZAŠTITNICI ŽIVOTNE SREDINE 2019

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari