Čekajući vetar, 4. 10. 2020.

Čekajući vetar, 4. 10. 2020.

Ko prirodu trpa u džepove - osušiće mu se ruka (Stara narodna)

Razneli su vekovima stare pećine Aboridžinima, zatrovali reke i izazvali građanski rat na Papua Novoj Gvineji, uništili Indijance u Arizoni, napravili probleme u Španiji i Portugalu... A onda su sa blagoslovom države došli kod vas po još litijuma. Dobili ste i letak na kome je velikim slovima ispisana bajka, a na poleđini, sitnim slovima, predviđenim da se ne čitaju, ali zaštite ako zatreba - piše da ne odgovaraju ni za šta i ne garantuju ništa. Hoće li Jadar i Rađevina preživeti projekat Srbije i kompanije Rio Tinto? Čućete Mariju Alimpić.

Žensko arhitektonsko društvo sarađivaće sa Agencijom za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena - UN Women Srbija, na projektu „Gradove građankama - Rodno odgovorno urbano planiranje". Gošća emisije je Milena Zindović.

Zašto je drveće važno u gradovima? Ima onih koji to ne znaju, a u svom neznanju su opasni po zelenilo. O poslu koji drveće obavlja za nas govori klimatolog prof. dr Vladimir Đurđević. 

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 9 do 10 sati.

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

AL DAHRA UNIŠTILA KOTAO NA BIOMASU PKB-A, JEDINSTVEN PATENT DOMAĆE PAMETIPREDAVANJE "KOVID-19 – KATALIZATOR POVEĆANJA PREHRAMBENOG SUVERENITETA?" – PROF. DR TATJANA BRANKOVPITANJE SUVERENITETA U PROIZVODNJI HRANE JE KLJUČNO I ZA PITANJE GMO

GALERIJA PPNS

ZAŠTITNICI ŽIVOTNE SREDINE 2019

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 
 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari