Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

R’n’R vesti

17.12.2019

Uski kolosek - Kad ljubav krene

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Nakon prvenca "Potera", objavljenog u martu ove godine, muzički projekat "Uski kolosek" predstavio je svoju drugu temu - "Kad ljubav krene".

Autorsku ekipu koja je napisala, odsvirala, otpevala, snimila i izmiksovala ovu numeru čine: Zdenko, Knega, Dule, Gordan, Martina, Peca i Čaki.

Video koji prati muziku je sastavljen od slobodnih klipova sa interneta.

Svoje praizvođenje na portalu Prviprvinaskali.com pesma "Kad krene ljubav" imala je u emisiji "Zakon akcije i reakcije" Zorana Modlija - izdanje 998.  

Podsećamo, sastav Uski kolosek su: Martina Todorović - violončelo, Mladen Pecović Peca - gitara, Zdenko Gutvajn - glas i gitara, Goran Knežević Knega - gitara i Gordan Matić - bas.

Muzika "Uskom prolazu" pruža priliku da se izrazi na najslobodniji način, ali i da uživa u njoj dok je stvara i interpretira, rekao je Matić za portal Prviprvinaskali.com

- Projekat "Uski kolosek" je kombinacija uživanja u onome što želimo da prenesemo i ostavimo drugima i onoga što mi jesmo. "Kolosek" je asocijacija na voz kao simbol ne samo transporta, već i prolaznosti života. Daje nam osećaj konstantnog kretanja. "Uski kolosek" predstavlja u simboličkoj ravni aluziju na tesno mesto - kao što je Srbija i Balkan - "uski kolosek" koegzistencije na ovom prostoru. Dugo se osećamo kao da je naš voz na sve užem koloseku. Nemamo određene žanrovske koloseke kojima moramo da "putujemo" i njihovih stanica da se držimo. Više smo voz bez voznog reda. Našom muzikom pokušavamo da prošlost evociramo u sadašnjost na "Uskom koloseku". 

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar