Žitko u proizvodnji ne koristi GMO

Žitko u proizvodnji ne koristi GMO

Kompanija poseduje sopstvenu laboratoriju, u kojoj se svakodnevno prate bitni parametri kvaliteta svih proizvoda. Laboratorija je opremljena najsavremenijom opremom, a početkom 2005. godine je izvršena akreditacija laboratorije što se i danas održava i smatra se najvišim stepenom osposobljenosti.

Žitko Plus doo je uspostavio, dokumentovao, primenjuje i održava integrisani sistem menadžmenta. Sistemom integrisanog menadžmenta obuhvaćeni su svi zahtevi Standarda ISO 9001 - Sistem menadžmenta kvalitetom, ISO 14001 - Sistem upravljanja zaštitom životne sredine, OHSAS 18001 - Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošcu na radu i FSSC 22000 - Sistem bezbednosti hrane.

Radi postizanja visokog nivoa zaštite zdravlja i života ljudi, mere koje se primenjuju zasnivaju se na analizi rizika uzimajući u obzir raspoložive naučne dokaze i naročito mišljenje Stručnog saveta za procenu rizika u oblasti bezbednosti hrane, i to na nezavisan, objektivan i transparentan način.

Foto: PPNS
Izvor: Žitko
  

* * *

PPNS/O GMO VIDEO 

PPNS/O GMO/STRANI MEDIJI

PPNS/O GMO/DOMAĆI MEDIJI

PPNS/O GMO/EVROPA

PPNS/O GMO/SVET

PPNS/O GMO/DOKUMENTI

PPNS/O GMO/PROF. DR MIODRAG DIMITRIJEVIĆ

  • AGROPARLAMENT - PORED OSTALOG O GMO
  • NIJE DOKAZANO DA JE GM HRANA ZDRAVSTVENO BEZBEDNA
  • RADIO BEOGRAD 1 - NOVINARENJE: O GMO

PPNS/O GMO/PROF. DR MILADIN M. ŠEVARLIĆ

  • PREDAVANJE ’ZA SRBIJU BEZ GMO’ (CIKLUS ’DUŠA PRE ZVEZDA’)
  • SRBIJI NE TREBA GMO - PROF. DR MILADIN M. ŠEVARLIĆ (POLEMIKE)
  • NEISTINE GMO LOBISTA VEĆ PET GODINA U UDŽBENIKU ’BIOLOGIJA ZA OSMI RAZRED’ U SRBIJI

Detaljnije


GRADOVI I OPŠTINE SRBIJE PROTIV GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić (nazivi aktiviraju linkove)

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari