Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

01.08.2019

Fijakerijada - Kutlovo 2019

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.com/strane/reklamne-usluge.html

Druga Kutlovačka fijakerijada održaće se u selu Kutlovo u nedelju 4. avgusta od 10 časova, kao i prošle godine - u organizaciji Sportskog konjičkog kluba "Šumadinac" i seoskog domaćinstva porodice Vasiljević nazvanog "Ranč Parče raja"

Selo koje je 15 kilometara udaljeno od Kragujevca biće domaćin brojnim vlasnicima konja raznih rasa. U nedelju će najpre biti prepriređena izložba konja, nakon čega sledi fijakerijada i vožnja zaprega - za ocenu, najavljuje domaćin Radoje Vasiljević.

Širokogrudi organizatori ponudiće gostima, uz dobro društvo i lepotu predela, tradicionalnu hranu i piće.

FB ALBUM: PRVA KUTLOVAČKA FIJAKERIJADA

"Ranč Parče raja", inače, organizuje jahanje konja na planini Rudnik, a moguće su i posete manastirima Drača i Divostin koji se nalaze u blizini. Zainteresovani mogu da obiđu i manastir Vraćevšnica, koji je na padinama Rudnika.

Kutlovo je prema popisu iz 2011. godine imalo oko 250 stanovnika. Osnovano je 1795. godine, a stari naziv naselja je Drački Prnjavor. 

PRVI PRVI NA SKALI Prva kutlovacka fijakerijada i izlozba konja 2018

RANČ PARČE RAJA FB STRANA, INSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar