Ivanu Stojanoviću i Danijeli Đurđević nagrade međunarodne izložbe ’Jedan smo svet 2016’

Ivanu Stojanoviću i Danijeli Đurđević nagrade međunarodne izložbe ’Jedan smo svet 2016’

Članovi Foto-kluba Kragujevac Ivan Stojanović i Danijela Đurđević nagrađeni su autori na međunarodnoj izložbi "Jedan smo svet 2016", rezultat je konkursa koji je bio otvoren za radove fotografa širom sveta.

Ivanov rad nosi naziv "Long shadows" i stekao je Pohvalu izložbe, a Danijelina fotografija "Stay" nagrađena je nacionalnom trakom, priznanjem Foto-saveza Srbije. To su jedini nagrađeni autori iz Kragujevca (oboje su bili zastupljeni na prošlogodišnjoj prvoj klupskoj izložbi Foto-kluba Kragujevac).

Ivan Stojanović (F3) je rođen 1968. godine u Kragujevcu. Po zanimanju je inženjer informatike. Interesovanje za fotografiju odvodi ga u tadašnji Foto kino klub Kragujevac 1983. godine. Sarađivao je sa brojnim časopisima i magazinima širom stare Jugoslavije, a najduže se zadržao u kragujevačkom listu "Pogledi". Izlagački se (re)aktivirao u februaru prošle godine. Učesnik je više izložbi u zemlji i inostranstvu.

ivan s

Danijela Đurđević je rođena 1994. godine u Kragujevcu. Osnovnu i srednju školu je završila u Batočini. Trenutno živi u Kragujevcu gde pohađa treću godinu na Prirodno-matematičkom fakultetu, smer ekologija. Fotografijom se bavi od 2011. godine. Član je Foto-kluba Kragujevac od 2014. godine. Pronalazi sebe u aktovima i analognoj fotografiji.

danijela dj

Uz njih, nagrađen je i Uroš Tomić iz Lapova, i to u tri kategorije. 

uros t

Na izložbi su učestvovali kako amateri tako i profesionalci. Radovi su morali da budu slike nastale pomoću svetla na fotoosetljivom materijalu. Autori su imali potpunu slobodu kada su u pitanju tehnika, stil i realizacija.

Izložba radova biće organizovana u Galeriji Kulturnog u Lapovu u drugoj polovini marta ove godine.

Organizatori ove internacionalne izložbe su Foto-klub Kragujevac i fotografska agencija "Limijerov snop". 

KOMPLETNI REZULTATI 

GALERIJA PPNS DANIJELA ĐURĐEVIĆ - LEPOTA

FOTO KLUB KRAGUJEVAC SAJTFB PROFILTVITER 
LIMIJEROV SNOP SAJT, FB PROFIL/STRANA 

ppns - modli

APEL
 ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html