SA Smilje: Novogodišnji program 2019

SA Smilje: Novogodišnji program 2019

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCUTradicionalni novogodišnji program Srpskog ansambla "Smilje" biće priređen u sali Prirodno-matematičkog fakulteta u petak 27. decembra od 19 časova.

Kao gosti "Smilja", nastupiće kragujevačka Kulturno-umetnička društva "Svilen konac" i "Dukati", kao i Crkveni hor "Sveti đakon Avakum" iz naselja Šumarice. 

Ulaznice po ceni od 200 dinara biće u prodaji na ulazu u salu, pre početka programa.

SA SMILJE i portal PRVI PRVI NA SKALI poklanjaju 3x2 ulaznice posetiocima koji kao komentar ispod ovog članka na portalu napišu koliko godina postoji SA SMILJE :)

Podsećamo, SA "Smilje" je osnovan 2005. godine, pod rukovodstvom Slavice Mihailović. To je najpre bila pevačka grupa, a ubrzo je postao igrački ansambl. Danas "Smilje" broji više stotina članova raspoređenih u nekoliko uzrasnih grupa i sekcija.

"Smilje" godinama uspešno nastupa širom Srbije, ali i u inostranstvu. Ansambla se i danas rado sećaju ljubitelji folklora u Švajcarskoj, Švedskoj, Velikoj Britaniji...

SA SMILJE FB STRANA, INSTAGRAM STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari