Andreja Stevanović na spisku selektora

Andreja Stevanović na spisku selektora

Kragujevčanin Andreja Stevanović, kao član čačanskog Borca, pozvan je na pripreme Univerzitetske reprezentacije Srbije za učešće na međunarodnom turniru koje se održava u Kini od 22. juna do 1. jula.

Pripreme B reprezentacije počinju 8. juna, a selektor Srbije Aleksandar Đorđević potpisao je spisak sledećih igrača:

1. Stefan Pot - Mladost Zemun
2. Jovan Novak - Metalac Valjevo
3. Petar Rakićević - Metalac Valjevo
4. Dušan Kutlešić - Metalac Valjevo
5. Ljubomir Čampara - Metalac Valjevo
6. Andreja Stevanović - Borac Čačak
7. Strahinja Mićović - Borac Čačak
8. Nemanja Mišković - Borac Čačak
9. Đorđe Milošević - Igokea
10. Miroslav Pašajlić - Igokea
11. Andrija Simović - Vršac
12. Radoslav Peković - Tamiš Pančevo
13. Andreja Šarenac - Sad
14. Saša Avramović - Slovačka
15. Miloš Janković - Švajcarska

Stevanović je oblačio nacionalni dres par puta na pripremnim utakmicama, bio je na spisku 13 igrača do 20 godina i trebalo je da ide na Evropsko prvenstvo prošle godine, na kojem je Srbija osvojila zlato, ali se nesrećno povredio. Za portal PPNS iznosi utiske nakon ponovnog pozivа koji je primio.

Stevanović: Pozvao me selektor je i saopštio da sam na spisku igrača do 24 godine, čime sam bio malo zatečen, ali u isto vreme i ponosan. Sav trud i rad se isplatio. Uz dalji maksimalan rad mislim da ću da izborim mesto među 12 igrača. Ambicije su najveće, kao i uvek, a pripreme nacionalne selekcije koje me očekuju najbolji su način da potpuno prevaziđem prethodni period u kojem sam se oporavljao posle povrede.

U klupskoj košarci, Stevanović je uzdanica Čačana u Superligi gde prosečno ima 10 poena, dva skoka, 1,8 asistencija za 25 minuta na parketu. Ekipa je u grupi B, a na tabeli je iza Partizana, Mega Leksa i Konstantina, bez pobede u četiri kola

Stevanović: Imamo jaku grupu. Veliki je poduhvat što smo među osam najboljih ekipa Srbije, a nadam se da ćemo izboriti što je moguće bolji plasman. Prijateljske utakmice i ovi mečevi u Superligi uveravaju me da ću moći da odgovorim i izazovima koji me čekaju u reprezentaciji. 
 

Tribina mali baner

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html