’Bronzane’ Tigrice na Univerzijadi

’Bronzane’ Tigrice na Univerzijadi

Ženska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Univerzijadi u Južnoj Koreji. Izabranice selektora Živojina Maksića su u poslednjem meču na turniru savladale Češku 23:18 (12:12) odličnom igrom u drugom poluvremenu. Tamara Georgijev je meč završila sa šest pogodaka, Dijana Radojević je postigla pet, a Jovana Risović je kao i svaki put, bila odlična na golu sa 12 uspešnih intervencija.

STATISTIKA

- Osvajanjem bronzane medalje na Univerzijadi, ostvaren je cilj sa kojim smo i došli. Osim rezulata u poslednjoj utakmici, tokom celog turnira smo pokazali dobru igru tokom celog turnira. Izuzetno jak turnir, na kome smo odigrali šest dosta teških utakmica protiv jakih reprezentacija. Ovaj turnir će nam dosta značiti za ostala takmičenja koja nas čekaju sa A selekcijom, izjavio je Živojin Maksić, trener univerzIteske reprezentacije Srbije nakon utakmice sa Češkom.

- Bronzana medalja je veliki uspeh za ovu ekipu na jakom turniru, tokom kojeg nas je krasila najlepša i najborbenija igra. Sistem takmičenja je takav da sa jednim porazom od domaćina, ostali u igri za bronzu i nismo imali šansu da se borimo za zlato, a smatram da ova ekipa ima kvalitet za to, rekla je Jovana Risović, reprezentativka Srbije.

Među reprezentativkama je i šest Tigrica, članica ŽRK Radnički, osvajača duple krune u srpskom rukometu:

  • Jovana Risović
  • Sanja Radosavljević
  • Anđela Janjušević
  • Aleksandra Stanisavljević
  • Sanja Simić
  • Ivana Prijović

TIM SRBIJE

ŽRK RADNIČKI SAJT, FB PROFIL/GRUPA/STRANATVITER


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html