Ekonomac startovao šampionski

Ekonomac startovao šampionski

Klub malog fudbala Ekonomac je pobedom od 5:0 protiv ekipe Leteći Holanđanin iz Vrbasa započeo takmičarsku sezonu. Ekipa trenera Rajića oslabljena neigranjem dvojice internacionalaca, Valenka i Borisova, zbog reprezentativnih obaveza, kao i povređenog Pršića opravdala je epitet favorita u ovom meču.

Tokom prvog dela meča, domaći tim je imao inicijativu, stvarao prilike, ali bez uspešne realizacije. Gostujuća ekipa je igrala dosta borbeno u fazi odbrane i bazirala igru na kontranapadima.

Konačno, u 12. minutu, prvi pogodak u novoj sezoni postiže Matijević i do kraja prvog poluvremena u strelce su upisuju Pavlović i Ivanković. Treba naglasiti da su svi golovi postignuti posle lepih i tečnih akcija.

Slična slika se videla i u drugom poluvremenu, Ekonomac je prebacio igru na protivničku stranu terena i ponovo lomio otpor čvrstog protivnika. Takva igra je rezultirala sa nova dva gola u mreži rivala, koja su postigli Stojković i Pavlović po drugi put.

Pre početka susreta, svim kragujevačkim sportistima koji su učestvovali na Olimpijskim igrama, predsednik Ekonomca, prof. dr Veroljub Dugalić, uručio je zlatnike sa likom Belog anđela. Ovim činom Klub malog fudbala Ekonomac nastavlja tradiciju poštovanja svih sportskih uspeha grada Kragujevca i njegovih sportista.

GALERIJE

EKONOMAC SAJTFB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html