Eurobasket 2015: Pred polufinale Srbije

Eurobasket 2015: Pred polufinale Srbije

Nakon analize prve faze Evrobasketa 2015, nekadašnji reprezentativac Srbije Nikola Lončar na portalu PPNS komentariše i polufinalne susrete na Prvenstvu Evrope u kojima se sem pitanja zaposedanja košarkaškog trona kontinenta, rešavaju i vize za Olimpijske igre u Riju 2016. godine.

NAJAVA POLUFINALA SRBIJA-LITVANIJA

srb 2

lit

Lončar
: Očekuje nas jedan od najnezgodnijih protivnika na prvenstvu. Litvanci su pokazali svoj kvalitet u svim fazama igre. Naša prednost je u većem fondu igrača i boljoj odbrani. Mislim da smo imali mali pad u igri od osmine finala, što je i dobro za nas jer u večerašnjoj utakmici treba da se pokažemo u pravom svetlu i opravdamo ulogu favorita. Takođe, iskustvo je u ovakvim mečevima naš adut.

srb-ces

O PRVOM FINALISTI

spa

Lončar: Španci su zasluženo finalisti prvenstva. U odlučujućim momentima su bili bolji od Francuza koji nisu imali rešenja u odbrani za Pau Gasola. On je još jednom pokazao da je jedan od najboljih centara u istoriji evropske košarke. Francuzi jesu imali prednost tokom meča, ali pitanje pobednika rešila je izvrsna španska odbrana. Generalno, mislim da Francuzi nisu bili na očekivanom novou na ovom prvenstvu. Španci nisu imali dobar grupni deo takmičenja na prvenstvu, ali su podigli formu na viši nivo kad je bilo najvažnije. Imali su najteži put do finala, preskočili su nezgodne Grke i domaćina. Zasluženi su finalisti!

basket rio

Foto: FIBA


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html