Juniori KKK Radnički bez poraza odlaze na F4

Juniori KKK Radnički bez poraza odlaze na F4

U zaostaloj utakmici 11. kola Kvalitetne regionalne juniorske lige, KKK Radnički je kao gost savladao ekipu Basketa u Vrnjačkoj Banji 113:70 (22:17, 32:13, 24:21, 35:19).

Ovo je 14. trijumf Kragujevčana koji i drugu fazu takmičenja ove sezone završavaju bez poraza (14-0), ujedno su i najefikasniji sastav sa 1.017 postignutih poena.

Susret u Vrnjačkoj Banji započet je kvalitetnim partijama s obe strane, gosti su posle deset minuta imali blagu prednost od pet poena - 22:17. Međutim, druga deonica je već bila dovoljna da se Kragujevčani nametnu i zagospodare terenom domaćina. Sa još 19 poena razlike (32:13), već na isteku prvog poluvremena stvorili su nedostižnu prednost - 54:30. Drugi deo utakmice protekao je gotovo preslikano. Opet KKK Radnički neznatno uvećava razliku, ovoga puta za još tri poena (24:21), da bi usledila furiozna završnica u kojoj Kragujevčani beleže 35 poena, a primaju 19, za pobedu sa 43 poena razlike - 113:70.

Najkorisniji igrač utakmice bio je ujedno i najefikasniji strelac - Filip Milosavljević sa 24 poena. Todorović je dodao 16, Tomašević 14, Nikolić 12, a Spasojević i Zorbas (13 asistencija) po deset poena. Pogađali su i: Raković - sedam poena, Ristanović, Bojić i Radojević - po šest, odnosno Ristić - dva.

IZJAVE AKTERA

Filip Milosavljević, MVP utakmice

- Dobro smo otvorili utakmicu, ušli smo motivisano, stegli smo odbranu i zahvaljujući kontranapadima dali smo veliki broj poena. Čestitam mojim igračima na još jednoj odličnoj utakmici, ali i protivnicima na fer i korektnoj borbi.

Darko Brajković, trener KKK Radnički

- Još jedan dobar ulazak u meč za nas. Odlični kontranapadi i jaka odbrana su nas doveli do ranog vođstva. Stečena razlika na početka donela nam je i veliki broj minuta za igrače koji nisu starteri, a koji su to veoma dobro izneli. Čestitam mojim momcima na odličnoj utakmici, protivničkoj ekipi na borbenosti. Nama ostaje da se što bolje pripremimo za završni turnir.

Poslednje 14. kolo je na programu u subotu 16. aprila, iz kojeg KKK Radnički ima već osvojene bodove zbog odustajanja ekipe Top Basket od takmičenja. Nakon toga znaće se konačan raspored ekipa u ligaškom delu nadmetanja.

Potom sledi završnica takmičenja u kojoj se rešava pitanje osvajača titule prvaka Lige. Finalni turnir četiri najbolje ekipe biće održan najverovatnije u Kragujevcu, a termin će biti objavljen uskoro. 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html