Juniori KKK Radnički drugi put ubedljivi

Juniori KKK Radnički drugi put ubedljivi

Juniori KKK Radnički ostvarili su i drugu pobedu u Regionalnoj juniorskoj ligi. Još jednom kao gosti, ovoga puta ekipe Plana Hardeks, slavili su trijumf s velikom razlikom 109:75 (24:13, 37:26, 23:24, 29:12).

Nametnuli su se Kragujevčani od početka ovog meča, a domaćin nije uspeo da se odupre i igra egal meč. Prva četvrtina pripala je Radničkog 24:13, a druga je takođe osvojena sa 11 poena razlike - 37:26, pa je posle 20 minuta to već bila visoka prednost - 61:39.

Ekipa iz Plane pruža znatno jači otpor u nastavku utakmice, minimalnom razlikom osvaja treći period 24:23, ali snage za preokret nije bilo. Posle prepuštenog kvartala, izabranici trenera Darka Brajkovića pojačavaju odbranu, dopuštaju tek 12 poena rivalu, a beleže još 29, pa je trijumf na kraju bio sa ubedljivih +34 - 109:75.

Najefikasniji igrač u redovima Radničkog bio je Radojević - 19 poena, a odmah uz njega bili su kapiten Ristić i Nikolić (dres 10) - sa po 18 poena. Još trojica Kragujevčana bili su dvocifreni strelci: Tomašević i Zorbas - po 11, Popović - 10. Za drugu pobedu u nizu na gostujućim terenima, pogađali su i: Nikolić (dres 7), Raković i Cvetić - po šest, Bogosavljević - četiri poena.

IZJAVE AKTERA

Aleksa Ristić, kapiten KKK Radnički

- Nismo ušli dobro u meč. Kako je vreme prolazilo podizali smo kvalitet igre, ali nismo bili ni blizu našeg nivoa igre. Čestitao bih protivniku na fer i poštenoj igri, a mojim momcima na pobedi.

Darko Brajković, trener KKK Radnički

- Pobeda jeste izvojevana, ali uz znatno lošije izdanje nego u prvoj utakmici. Primili smo dosta lakih poena. Sama činjenica da su nam dali preko 70 poena govori da je odbrana bila ispod očekivanja. Ostaje nam da još napornije treniramo, da izvučemo neku pouku iz ove utakmice i otklonimo greške. Imamo dobar, kvalitetan i perspektivan tim, mislim da će uz odgovarajući tretman i naša igra napredovati.

U trećem kolu KKK Radnički igra utakmicu u Kragujevcu, a suparnik će biti gradski rival Radnički 1950.

KALENDAR TAKMIČENJA

Foto: KKK Radnički/Zoran Đorđević

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITER 


APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html