Kadeti KKK Radnički izgublјenim loptama u poraz

Kadeti KKK Radnički izgublјenim loptama u poraz

U šestom kolu jedinstvene Kadetske lige Srbije, KKK Radnički je poražen na domaćen terenu od novosadske ekipe Sport’s world 78:84 (19:23, 17:17, 25:15, 17:29).

Bio je to deseti poraz Kragujevčana koji su sa skorom 2-10 na pretposlednjem mestu, dok su se Novosađani trenutno dokopali trećeg mesta sa učinkom 5-7.

* * *

Nikako da Radnički izleči sindrom poslednje četvrtine. Već uobičajeno, padom koncentracije, domaćin gubi možda već dobijene utakmice. Neverovatan broj izgublјenih lopti i vrlo loš dan bekovske linije je doprinelo još jednom bolnom porazu, iako je malobrojna publika pomislila da će se prvi put radovati u Šumaricama.

Gosti su bili uporni i strplјivi. Iako je serijom od 10-0 Radnički bio na korak do trijumfa, Novosađani su uspeli čvrstom odbranom da izazovu veoma loše napade domaćina i preokrenu rezultat u svoju korist na dva minuta do kraja utakmice. Boris Ristanović je po ko zna koji put bio MVP utakmice sa indeksom korisnosti 30, upisavši 23 poena i uhvativši 11 odbitaka od koša. Ipak, najzreliju partiju, vrednu pobede, prikazao je "kec" gostiju Aleksa Stojanović, koji je zabeležio 20 poena, imao tri skoka, četiri asistencije i čak osam ukradenih lopti. Vredno pomena i za svaku pohvalu je dolazak velikog broja pristalica gostiju koji su pružili sjajnu podršku svom klubu.

IZJAVE AKTERA

Srđan Ivanović, trener KKK Radnički

- Izjednačena utakmica u kojoj smo mogli do pobede, ali "luksuz" od skoro 30 izgublјenih lopti nas je koštao tesnog poraza. Ne umemo da igramo protiv ekipa sa dominantnom bekovskom linijom. Čestitam protivniku na strplјivoj igri i na zasluženoj pobedi. Nama predstoji naporan rad kako bismo podigli nivo znanja i igre, što je ovim momcima neophodno za narednu sezonu i izazov koji predstoji u juniorskom rangu takmičenja.

Boris Ristanović, MVP KKK Radnički

- Teška utakmica za nas koju smo izgubili zahvalјujući našim greškama. Bila je u egalu pune tri četvrtine. U poslednjem periodu igre smo stekli osetniju prednost, ali zbog velikog broja izgublјenih lopti uspeli smo da je prokockamo. Sve čestitke protivniku na pobedi.

Dimitrije Živković, trener Sport’s World

- Jedna dobra, prava prvenstvena utakmica. Veoma bitna pobeda koja nas ostavlјa u trci za Fajnal for. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri, a mi idemo dalјe i sprememo se za naredni izazov.

Aleksa Stojanović, MVP Sport’s World

- Veoma bitne pobeda za našu ekipu u očekivano teškom meču. Dobro smo otvorili utakmicu, ali se desio pad u trećoj četvrtini i protivnikova serija od 10-0. Jurili smo sve vreme prednost raspoloženog domaćina i na kraju uspeli da prelomimo. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri i mojiim saigračima na pobedi.

STATISTIKA

kkk radnicki - sampionski plakat

 Foto: Marko Lazarević

Izvor: KKK Radnički; Takmičenja KSS 

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITERJUTJUB 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html