Kadetima KKK Radnički dve četvrtine, Zvezdi pobeda

Kadetima KKK Radnički dve četvrtine, Zvezdi pobeda

Kadeti KKK Radnički osvojili su dve četvrtine, ali to nije bilo dovoljno za pobedu nad Zvezdom u četvrtom kolu Kadetske lige Srbije - poraženi su u Beogradu 88:73 (23:11, 14:20, 27:14, 24:28).

Prvih šest minuta odredilo je tok čitave utakmice. Gosti su ubeležili tek jedan jedini poen, dok je domaćin za to vreme beležio već 16 poena. Do kraja prve deonice, Kragujevčani su umanjili razliku, pa je Zvezda osvojila prvu četvrtinu 23:11. Drugi period pripao je KKK Radnički. Raspucali su se najpre imenjaci Nikolići, trojkom se nadovezao Milosavljević, a Đorđević je smanjio zaostatak na -6 (26:20) u 15. minutu. Ta distanca je ostala do kraja prvog poluvremena 37:31, a druga deonica pripala je gostima 20:14. Drugo poluvreme donelo je preslikan odnos snaga. Opet je Zvezda izmakla za 13 poena posle trećeg kvartala - 27:14, što je presudno uticalo na ishod. KKK Radnički je rešio da skupo proda kožu, pa je osvojio završnu četvrtinu - 28:24, za konačnih 88:73.

Najkorisniji igrač ove utakmice bio je Ristanović - ostvario je indeks 31 i dabl-dabl: 24 poena, deset skokova. Pucačko raspoloženje MVP-ja su donekle pratili Milosavljević sa 14 i Đorđević sa 11 poena. Ostali igrači nisu bili dovoljno efikasni za snažniji otpor Beograđanima: Nikolić (dres 7) i Radojević - postigli su po šest poena, Zorbas i Tomašević - po četiri, Spasojević i Nikolić (dres 10) - po dva poena.

IZJAVE AKTERA

Srđan Ivanović, trener KKK Radnički

- Nismo uspeli da odgovorimo na agresivnu igru u odbrani fizički dosta dominantnije ekipe od nas. Dva puta smo velikom željom uspevali da se približimo rezultatski ali nismo imali, pre svega, dovoljno strpljenja, a i malo sportske sreće - da prelomimo meč u našu korist. Okrećemo se novom izazovu, već u subotu nam dolazi čačanski Borac. Tog dana priređujemo dupli košarkaški program u našem Jezeru, pa pozivamo Kragujevčane da dođu i bodre najpre kadete od 17 časova, a onda i prvi tim KKK Radnički od 19:30.

Boris Ristanović, MVP utakmice

- Ponovo nismo ušli u utakmicu kako treba i protivnik je rano došao do osetnije prednosti. U par navrata uspevali smo da smanjimo prednost, ali nismo imali snage za potpuni preokret. Čestitke ekipi Zvezde na pobedi, a mi se okrećemo narednoj utakmici koju igramo već za dva dana, nadam se uz podršku naših navijača u Jezeru.

Posle četiri kola, Zvezda se izdvojila kao lider sa skorom 4-0, dok je KKK Radnički u donjem delu tabele sa ekipama Borac i Nibak - imaju isti učinak 1-3.

Peto kolo zakazano je već za subotu, a Kragujevčani dočekuju Čačane u hali Jezero od 17 časova.

STATISTIKA

KALENDAR TAKMIČENJA

kkk-par

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITER 

APELI

PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html