KKK Radnički ima ’generalnu probu’ u Raškoj (17:30)

KKK Radnički ima ’generalnu probu’ u Raškoj (17:30)

Kragujevački košarkaški klub Radnički počinje drugi deo sezone u Raškoj, gde se večeras od 17 časova i 30 minuta u hali sportova sastaje sa ekipom Baneta u 12 kolu Druge lige-Zapad 2.

Ova dva sastava su na suprotnim stranama tabele, KKK Radnički je izdvojeni lider sa 12 trijumfa, bez poraza, dok je Bane sa najslabijim skorom 2-10 na 11. mestu (poslednji Temnić je odustao od takmičenja).

U premijernoj utakmici ove lige u hali Jezero Kragujevčani su slavili ubedljiv trijumf 115:34.

Pred polazak put Raške na revanš, trener Nenad Milojević posredstvom klupskog sajta najpre "raportira" javnosti kako je protekao januar i u kom sastavu se nastavlja borba za titulu i viši rang.

Milojević: Januar je protekao vrlo radno, jako smo trenirali, nakon kraće pauze posle dočeka. Napunili smo baterije za drugi deo sezone, moramo da odradimo svoj posao bar na nivou polusezone. U sastavu sada imamo još jednog juniora koji je priključen prvom timu, to je Dimitrije Nikolić (centar, 209cm, 1997 - polaznik čuvene španske košarkaške akademije Gran Kanarija). Svi ostali igrači su na okupu, nije bilo većih povreda, odlično se radilo, sve je spremno za nastavak takmičenja. Nadamo se da nastavljamo pobedničku seriju prvim gostovanjem.

Premijera je bila za nezaborav, ekipa Bane je ubedljivo poražena u Jezeru, Kragujevčani imaju deset pobeda više, ali Milojević naglašava da nema zavaravanja - bodovi iz Raške nisu unapred ubeleženi.

Milojević: Evidentna je razlika naših ekipa, to je tačno, ali nema bodova bez borbe. Idemo puni samopouzdanja, to je efekat polusezone za nama. Osvajanje novih bodova neće da bude lako, pa smo u punoj mobilnosti, odigraćemo sa sto odsto svojih mogućnosti. Ne potcenjujemo naše domaćine, ali dolazimo da pokažemo na terenu sve što radimo na treninzima - i da pobedimo. Utakmica u Raškoj nam je generalna proba pred derbi koji nas očekuje protiv Požarevca sledećeg vikenda u Jezeru.

kkk 12

Foto: Arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević

MULTIMEDIJA/FOTO: KOŠARKAŠI DARIVALI GERONTOLOŠKI CENTAR

KALENDAR TAKMIČENJE

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITER 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html