KKK Radnički odigrao prijateljski meč protiv Borca

KKK Radnički odigrao prijateljski meč protiv Borca

Kragujevački košarkaški klub Radnički odazvao se pozivu kolega iz čačanskog Borca i ugostio njihov sastav koji se priprema za nastup u Super ligi Srbije. Domaćin, emotivno ispražnjen, "sparingovao" je s trenutnim maksimumom svoje snage, a gost, fizički superiorniji, igrao je punim elanom. Susret dva objektivno neravnopravna rivala završio je pobedom gostiju 101:53 (24:19, 35:12, 29:9, 13:13).

Najefikasniji igrač na terenu bio je Bojić sa 18 poena, jednako šutersko raspoloženje pokazao je Čarapić sa poenom manje. Popović je ubeležio 13, a Stevanović i Mišković po 11 poena.

Kod domaćina najviše poena imao je Đorđe Milosavljević - 11, mladi centar Dimitrije Nikolić dao je devet, dok su po šest poena postigli Aleksa Vasilić, Stefan Arnaut i Janko Simić. Pet poena pridodao je Marko Šamanović, kao i mladi Nikola Kostić koji je prvi put nastupio u dresu KKK Radnički. Na "probnom radu" je posle igara u kraljevačkoj Slogi. U kraćoj minutaži, Nemanja Knežević imao je dva poena, a Boris Ristanović jedan. U sastavu su bili i Luka Tomašević, Filip Milosavljević, Branislav Jovanović i Aleksa Ristić.

Za nove prvoligaše iz Kragujevca uslediće kraća pauza u nadmetanjima, a u maju će biti organizovana naredna humanitarna akcija. Naime, KKK Radnički i "All star gimnazijalci", ekipa sastavljena od učenika obe kragujevačke gimnazije, odigraće utakmicu sa koje će prihod biti namenjen ozdravljenju profesora Tomislava Tomaševića. Zakazana je za subotu 14. maj od 20 časova u hali Jezero, a uskoro sledi i detaljnija najava.

Foto: KKK Radnički/Zoran Đorđević
Dejan Milošević

GALERIJA KKK

PRILOG RTK

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html