KKK Radnički pojačanim sastavom pobeđuje na pripremama

KKK Radnički pojačanim sastavom pobeđuje na pripremama

U drugoj kontrolnoj utakmici KKK Radnički je savladao Mladost iz Smederevske Palanke 65:56 (17:20, 17:14, 17:7, 14:15).

Prvih 20 minuta vladao je potpuni egal snaga (34:34). Šef struke domaćina imao je na raspolaganju petoricu novih igrača i svi su bili na parketu već u prvom poluvremenu, pa su nešto uigraniji gosti vešto isparirali.

Nastavak utakmice međutim donosi postavku igre kakvu su želeli Kragujevčani. Do izražaja dolazi pre svega pojačana odbrana. Zatvaraju se prilazi košu (primljeno je svega sedam poena u trećem kvartalu), a realizacija ostaje konstanta (i treći put ubeleženo je 17 poena). Posle 30 minuta stvorena je dvocifrena prednost (51:41), dovoljna da se proknjiži uspeh u ovom prijateljskom susretu, ali i da se na parketu nađu baš svi igrači koji su bili na raspolaganju.

Sastav KKK Radnički, koji je kao kapiten izveo Marko Šamanović (osam poena), činili su: Janko Zorbas (2), Ognjen Beočanin (4), Bojan Popović (2), Aleksa VasilićĐorđe Milosavljević (17), Nemanja NikolićDavid PopovićNikola Kostić (3), Aleksa RistićLuka Erac (4), Luka Tomašević (3), Lazar Stevanović (6), Nemanja Knežević (4) i Dimitrije Nikolić (12).

Nakon utakmice, prvi trener Zoran Milovanović sumirao je učinak iz dve nedelje rada u KKK Radnički.

- Uradili smo 19 treninga i dve utakmice u ovom periodu, igrači su dosta opterećeni radom, ali je atmosfera na visokom nivou. Kompletirali smo ekipu, spojili smo mladost i iskustvo, a večeras je izostao jedino Arnaut. Imamo puno prostora za napredak i to je ono što sledi, ali sam jako zadovoljan čime raspolažemo kao klub. Radimo na atletskim sposobnosti trenutno, uz pravljenje sistema koje želimo da igramo. Korektno smo odigrali dve kontrolne utakmice. Trčanje nam je jača strana, želja je izražena, pa u takvom raspoloženju radimo dalje, u susret narednim utakmicama. Sledeće nedelje nas čekaju Palanka i Čajetina koje su rang iznad nas, a mečevi će nam biti pokazatelj kako dalje da radimo.

Posetioci u hali Jezero su primetili da ekipa ima nekoliko novajlija, a Milovanović za klupski sajt predstavlja svoj izbor i karakteristike igrača.

- U saradnji sa Lončarom i upravom, odredili smo se za plejmejkera i šutera koji su nam nedostajali. Otuda su naši novi igrači Ognjen Beočanin na poziciji jedan, sa internacionalnim iskustvom, i Luka Erac na poziciji tri. Oni imaju iskustva na tim pozicijama, uklapaju se potpuno u našu klupsku priču - iz okruženja su, imaju po 20-ak godina i već su se srodili sa ostatkom ekipe. Tu je iskusni Bojan Popović sa kojim sam radio u više navrata, on će znanjem i kvalitetom podići nivo naše igre. Pridružio nam se i Lazar Stevanović, takođe sa iskustvom iz višeg ranga i jednako željan dokazivanja. Naš član u novoj sezoni je zvanično i Nikola Kostić koga su Kragujevčani već viđali u dresu KKK Radnički, dolazi iz KK Vršas i verujem da će takođe da opravda naše poverenje. Očekujem da će svi pokazati glad za igrom, a svi će dobiti priliku tokom sezone. Klupski ciljevi izgradiće i njihove ambicije.

Ekipa je praktično pojačana i na centarskoj poziciji time što je talentovani Kragujevčanin Dimitrije Nikolić (1997, 209cm) odlučio da karijeru ne nastavi u SAD, već se vratio u sastav koji su selektovali Nikola Lončar, uprava i stručni štab KKK Radnički.

U nastavku kontrolnih susreta za prvoligaško takmičenje od oktobra, u sredu 14. septembra Palanka će biti domaćin Kragujevčanima. Već u četvrtak 15. septembra u Jezero dolazi Čajetina (utakmica nije otvorena za javnost).

Pripremni period nastaviće se turnirom u Smederevskoj Palanci 23. i 24. septembra. Pored domaćina i KKK Radnički, učesnici su Jagodina i Smederevo.

NOVI IGRAČI KKK RADNIČKI

  • Ognjen Beočanin (1995, KK Mes, Luksemburg)
  • Luka Erac (1993, KK Polet)
  • Bojan Popović (1986, KK Plana)
  • Lazar Stevanović (1996, KK Napredak)
  • Nikola Kostić (1996, KK Vršac)

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITER  


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html