Košarkašice zatvaraju sezonu protiv lidera prvenstva

Košarkašice zatvaraju sezonu protiv lidera prvenstva

kkk-nap

U poslednjem kolu Prve lige za košarkašice, Radnički dočekuje lidera prvenstva, ekipu Radivoj Korać u hali Gordana Bogojević u sredu 9. marta od 19 časova.

Uprkos očekivanjima pre početka sezone da je dostižna bar bezbedna sredina tabele, materijalne neprilike, pre svega, "naplatile" su svoj ceh. Kragujevčanke su posle 21 kola pri samo dnu tabele domaćeg prvenstva sa skorom 6-15, slabiji je jedino već "otpisani" Bor.

Pred dolazak nebobedivog favorita (21-0), kapiten Sanja Dimić, jedna od najpouzdanijih među izabranicama šefa struke Vesne Despotović, sumira sezonu, iz ugla ŽKK Radnički.

Dimić: Ovu sezonu je okarakterisalo puno uspona i padova. U zadnjem delu povrede par ključnih igračica i nedostatak sreće doveo nas je u poziciju u kojoj smo. Imamo kvalitet u igračkom kadru i struci za najviši rang, ali nismo uspeli da to i potvrdimo višom pozicijom u domaćem prvenstvu.

Raspored takmičenja učinio je da najveća iskušenja za Radnički preostaju na kraju. Najpre je u pretposlednjem kolu rival bila beogradska Zvezda koja na svom terenu nije prepustila bodove.

Dimić: Otvorili smo jako dobro tu utakmicu. Dok smo poštovali dogovor iz svlačionice imali smo rezultat i priključak. Čim smo počeli da kršimo dogovor, protivnik je to iskoristio i poveo. Njihova prednost je rasla, a mi smo izgoreli u želji za pobedom.

Kapiten iznosi kakvim pristupom će biti završeno ovosezonsko takmičenje.

Dimić: Tačno je, ekipa Koraća je neporažena, ali to ne znači da smo se unapred predali. Trudićemo se da pružimo dobru igru. Ako nas malo posluži sreća, koja nas baš i nije pratila tokom cele godine, moguće je da napravimo rezultat u našu korist. Više snage za poduhvat imaćemo ako igramo u ambijentu koji je pravi domaći, kragujevački. Zato pozivam sve Kragujevčane i ljubitelje košarke da u sredu od 19 časova u hali "Gordana Goca Bogojević" u Velikom parku dođu i pruže podršku našem klubu u borbi za opstanak.

O raspletu po završetku takmičenja Dimić ne želi da se preuranjeno odredi.

Dimić: Rano je da govorimo o sledećoj sezoni, trenutno smo fokusirani na poslednje kolo koje igramo u sredu. Naravno, preovlađujuća je želja i da ostanemo na okupi i da predstavljamo Kragujevac u najvišem rangu. Videćemo šta sledi.

Ulaz na utakmicu Radnički-Radivoj Korać je slobodan. 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html