Kragujevačkom Radničkom gostuje Partizan

Kragujevačkom Radničkom gostuje Partizan

Između dva kola u Drugoj ligi-Zapad 2, Kragujevački košarkaški klub Radnički ugostiće beogradski Partizan u prijateljskom susretu zakazanom za utorak 24. novembar od 19 časova i 30 minuta.

U aktuelnoj sezoni, gosti, kao učesnici regionalne ABA lige, zauzimaju 12. mesto sa tri pobede i šest poraza, dok je domaća ekipa u svom rangu bez poraza u četiri kola.

Biće to odmeravanje snaga jednog kluba čiji je danas predsednik, i drugog u kojem se afirmisao u domaćim okvirima - Nikola Lončar. Za klupski sajt Lončar govori otkuda Partizan ponovo kao gost na parketu Jezera, posle "odlaska" ABA lige i Superlige Srbije iz Kragujevca?

Lončar: Odmah nakon reaktiviranja KKK Radnički ideja nam je bila da se predstavimo navijačima u našem gradu sa jednom prijateljskom utakmicom protiv velikog kluba. Imajući u vidu moju košarkašku prošlost, realno je bilo da to bude KK Partizan. Malo smo zakasnili za otvaranje sezone, ali na kraju ipak dovodimo Partizan u naš grad.

Pružanjem gostoprimstva predstavniku srpske košarke u regionalnoj ligi, KKK Radnički i praktično pokazuje kakvim rivalima teži, za šta se priprema i igrački kadar, i sve prateće strukture.

Lončar: Ovo je pokazatelj da smo na dobrom putu i da za sada radimo kako smo planirali. Put do velikih utakmica i protiv zvučnih imena će biti težak, ali mi imamo najveće košarkaške ambicije. Uz veliki rad, strpljenje i posvećenosti košarci, sigurno ćemo ostvariti naše ciljeve.

Ovaj prijateljski meč odigraće se u drugom mesecu takmičenja Kragujevačkog Radničkog, pa predsednik kluba iznosi i prve utiske o funkcionisanju u ovom periodu.

Lončar: Za sada su utisci pozitivni, ali uvek može bolje. Na kraju sezone ćemo podvući crtu i videti koliko smo uradili.

Prema nezvaničnim podacima, utakmice KKK Radnički u Jezeru privlače više Kragujevčana (oko 2.000 posetilaca na dve utakmice) nego ostali događaji u hali. Predsednik kluba zaključuje da je očito da ima i sa kim, ali i za koga da se oživljava košarka u gradu.

Lončar: Prezadovoljni smo posetom i podrškom naših navijača i svih ljudi koji nas prate. To nam je velika obaveza da na svaki meč izađemo sa 120 odsto naših mogućnosti. Prisustvo svih naših Kragujevčana na utakmica nam daje veliki motiv da nastavimo da radimo na ostvarivanju ciljeva. Ubeđen sam da će poseta biti još veća sa novim pobedama. Koristim priliku da pozovem sve Kragujevčane na utakmicu sa Partizanom i da napravimo pravi košarkaški ambijent koji će jednog dana biti svakodnevnica u našoj hali Jezero.

Uskoro detaljnije informacije o ulaznicama za ovaj meč...

KALENDAR TAKMIČENJA

Foto: KKK Radnički/Zoran Đorđević

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITER 


APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html