Nenad Milovanović - prvi trener ŽKK Radnički

Nenad Milovanović - prvi trener ŽKK Radnički

Nenad Milovanović imenovan je za trenera ŽKK Radnički odlukom Upravni odbora tog kluba. Sportski direktor Goran Jovović okarakterisao ga kao ambicioznog i perspektivnog trenera, uz očekivanje da će stručnim i kvalitetnim radom doprineti napredovanju igračica Radničkog.

U prethodnoj sezoni Milovanović je bio u stručnom štabu ŽKK Šumadija, članu ženske košarkaške elite Srbije. Jedan od rivala bio je upravo Radnički koji će se u narednoj sezoni takmičiti u nižem rangu - B ligi.

Za portal PPNS iznosi najpre kakav izazov za njega predstavlja poziv UO ŽKK Radnički?

Milovanović: Poziv koji sam dobio od predstavnika ŽKK Radnički video sam kao priliku da konačno radim samo svoj posao i da mu se posvetim maksimalno. Ovo je sigurno korak napred u mojoj karijeri.

Portal PPNS ZKK Radnicki nova

O ambicijama sa kojima ulazi u formiranje sastava i pripreme za takmičenje u novoj sezoni, Milovanović kaže:

Milovanović: U dogovoru sa čelnicima kluba, ambicija nam je da damo šansu što većem broju mladih igračica iz Kragujevca, kako u B ligi, tako i u svim mlađim selekcijama u kojima ćemo se takmičiti. Sigurno ćemo za B ligu potražiti neko pojačanje, prvenstveno na centarskoj poziciji, ali i neku stariju igračicu koja bi svojim iskustvom pomogla mlađim igračicama u njihovom napretku.

Upitali smo za poređenje iskušenje pred kojim je sada sa onim dosadašnjim iz karijere, bilo klupske ili reprezentativne?

Milovanović: Ovo je novo iskušenje za mene jer prvi put menjam sredinu (klub) za ovih 8-9 godina, koliko se bavim trenerskim poslom. Po prvi put ću voditi ekipu u B ligi, tako da mi je to motiv više.

Portla PPNS Jelena i Nenad Milovanovic

Široj javnosti predočavamo da je Nenad brat Jelene Milovanović, naše proslavljene reprezentativke koja dalju karijeru gradi u Španiji. Zanimalo nas je na kraju prvog obraćanja posetiocima portala PPNS da li i sa te strane ima "pomoć" u obavljanju posla kojem se posvetio i u čemu se sastoji?

Milovanović: Ponosno to ističem uvek! Lakše me ljudi zapamte, jer je sestra "malo" poznatija od mene. Što se posla tiče, nikad se nisam ustručavao da potražim neki savet od nje ili od nekog trenera sa kojim je ona radila. Uvek mi takva vrsta pomoći dobro dođe. Takođe sam siguran da su svi treneri, sa kojima sam sarađivao, prepoznali moju posvećenost košarci i volju za radom.

Treninzi ŽKK Radnički odvijaju se u hali "Gordana Goca Bogojević". Tu je moguć i upis devojčica u školu košarke uzrasta od devet do 14 godina. 

Razgovarao: Dejan Milošević

ŽKK RADNIČKI SAJT LIGE, FB GRUPA/GRUPA 

Tribina mali baner 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

 

Print Friendly and PDF

Komentara: 1

  • ja
    14.05.2016

    Puno srece i uspeha u radu ...

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html