Pioniri Šumadije protiv Zvezde u 1/4-finalu Prvenstva

Pioniri Šumadije protiv Zvezde u 1/4-finalu Prvenstva

Pioniri KK Šumadije 1991 plasirali su se u četvrtfinale završnog turnira prvenstva Srbije koje se održava u Čačku, a rival će biti beogradska C. zvezda. Utakmica je zakazana za petak 15. april od 10 časova.

U prvoj fazi takmičenja, Šumadinci su u B grupi najpre savladali Plej-of 81:48, a potom su poraženi od Borca 76:51. Jedini predstavnik Kragujevca u ovom takmičenju je tako zauzeo drugo mesto i obezbedio plasman među osam najboljih ekipa Srbije. 

IZJAVA TRENERA

Srđan Ivanović, KK Šumadija 1991

- Prvu utakmicu smo odigrali u sredu protiv ekipe Plej-of iz Leskovca i pobedili veoma ubedljivo, uz odlične partije Alekse Ristića i Andreje Marinkovića. Danas smo za prvo mesto u grupi igrali protiv domaćina Borca iz Čačka i poraženi smo ubedljivo. Sutra u borbi za polufinale igramo protiv favorita prvenstva, ekipe C. zvezde, ali pružićemo najjači otpor koji možemo. Naš tim je ubedljivo najmlađi na prvenstvu, polovinu tima čine dečaci mlađi godinu dana od izlaznog godišta, tačnije 2002.

Ivanovićevi izabranici koji su obezbedili borbu za polufinale su: Bogdan PavlovićPavle Drobnjak, Aleksa RistićAndrija BačarevićBranko ŠkorićAleksandar MilenkovićBogdan AvramovićPetar Cvijić, Andrija Petrović, Luka Stanišić, Andrija Marinković i Uroš Radovanović.

Šumadija 1991 je pobednik Kvalitetne lige pionira Centralne Srbije čime se plasirala na završni turnir u Čačku. 

Kvalitetan rad u klubu, inače, rezultirao je ubedljivim osvajаnjem prvog mesta u Mini basketu (2004), drugim mestom mlađih pioniri (2003) u regionu, kao i skorijim drugim mestom na FIBA turniru u Luganu gde je Šumadija (2002) u u neizvesnoj završnici finala poražena od selekcije grada Zagreba. Drugi trener zaslužan za uspehe je Slobodan Drobnjak.

KK ŠUMADIJA 1991 FB STRANA  

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html