Radnički brani titulu bez povređene Anđele Janjušević

Radnički brani titulu bez povređene Anđele Janjušević

Crne slutnje su se obistinile, reprezentativka Srbije Anđela Janjušević je na derbiju sa Izvorom pokidala ligamente desnog kolena.

Radnički je dobio derbi sa Izvorom (32:27) pred plej-of koji će odlučiti o tituli, ali je izgubio najbolju igračicu, desnog beka Anđelu Janjušević (20).

Na derbiju je postigla osam golova, a povredila se u 47. minutu. Skočila je i pala. Posle pet minuta se vratila na teren, postigla još jedan gol, a tek posle meča je ustanovljeno da je povređena.

Zato je i propustila meč sa Minakvom, a neće putovati ni sa reprezentacijomu Češku na kvalifikacioni meč, u ekipi je zamenila Dijana Števin. Naknadni pregledi i magnetna rezonanca urađena u Beogradu "rekli su svoje" - pukli su ligamenti desnog kolena.

Sada Anđeli predstoji jačanje kolena, operacija, a onda i najmanje šest meseci pauze.

Anđela je samo koji dan pred pomenuti meč potpisala dvogodišnji ugovor sa mađarskim Šiofokom, za koji će od naredne sezone igrati još jedna reprezentativka, Kristina Liščević.

Foto: ŽRK Radnički
Izvor: Žurnal 

ŽRK RADNIČKI SAJT, FB PROFIL/GRUPA/STRANATVITER 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html