Šumadija na turniru u Bugarskoj, Jelena Ćulafić i dalje u ekipi

Šumadija na turniru u Bugarskoj, Jelena Ćulafić i dalje u ekipi

ŽKK Šumadija iz Kragujevca učestvovaće od 25. do 27. septembra na međunarodnom turniru u Bugarskoj koji organizuje tamošnji šampion, ekipa Dunav 8806 iz Rusea.

Pored domaćina i Šumadije, učešće će uzeti bugarski vicešampion Neftochimic i vicešampion Rumunije i osvajač kupa te zemlje Sfantu Gheorghe.

Na turnir će svako igrati sa svakim. Nema sumnje da će ekipi Darka Jakovljevića ovaj turnir dobro poslužiti pred start sezone.

Ovim turnirom će ujedno biti otvorena nova multifunkcionalna hala "Bulstrad arena" u ovom bugarskom gradu.

Uoči samog turnira, ekipa iz Kragujevca će odigrati još jednu pripremnu utakmicu pošto će biti gost bugarske ekipe Montana.

Pre putovanja za Bugarsku, Šumadija je ozvaničila ugovaranje saradnje sa najnovijim "pojačanjem" Jelenom Ćulafić, najboljim asistentom Prve lige u prošloj sezoni koja je produžila saradnju sa kragujevačkom ekipom. Ona nije u sastavu koji je otputovao za Bugarsku, pridružiće se ekipi po povratku u Kragujevac. Iz kluba poručuju da i ovim potezom ukazuju da imaju veoma visoke ambicije u predstojećoj sezoni.

Izvor: kosarka24.rs, PPNS 

ŽKK ŠUMADIJA SAJT LIGEFB STRANA


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST 


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html