Superligaši poraženi u gostima, slede mečevi u Jezeru

Superligaši poraženi u gostima, slede mečevi u Jezeru

Odbojkaši Radničkog poraženi su 3:0 (25:16, 25:18, 25:20) na gostovanju ekipa Niša, za 69. minuta u meču 13. kola Super lige.

Među izabranicima trenera Cvetkovića, nešto iznad bledog izdanja ekipe bio je Ilić sa deset poena, dok su svi ostali saigrač imali jednocifren učinak.

Radnički je ovim osmim porazom ostao u donjem delu tabele, u grupi je ekipa sa skorom 5-8, raspoređenih od šestog do osmog mesta.

U 14. kola Radnički dočekuje ekipu Vojvodine koja sa učinkom 11-2 zauzima drugo mesto. Meč je zakazan u hali Jezero za petak 12. februar od 19 časova.

STATISTIKA

Glatko su poražene i predstavnice ženske odbojke iz Kragujevca.

Odbojkašice Kraguj Volejforma pretrpele su poraz od Železničara, takođe na gostovanju i isto bez osvojenog seta 3:0 (25:18, 25:21, 25:14), za 74 minuta igre u 14. kolu Super lige.

I u ovom susretu samo je jedna figura bila izdvojena iznad proseka - Trifunović je ubeležila 13 poena, ali je druge igračice nisu pratile.

Kragujevčanke ostaju na dnu tabele sa skorom 1-13, koliko ima i pretposlednje Jedinstvo iz Užica.

Upravo ta dva sastava srešće se u 15. kolu, a to može da bude i presudan meč za očuvanje statusa superligaša. Duel sledi u hali Gordana Bogojević u subotu 13. februara od 16 časova.

STATISTIKA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html