Tigrice spremaju revanš Železničaru

Tigrice spremaju revanš Železničaru

Rukometašice Radničkog u 13. kolu Super lige dočekuju ekipu Železničara iz Inđije u hali Jezero u subotu 6. februara. Meč su najavili šef struke Aleksandar Radosavljević i prvotimka Vanja Lukić.

- Pre svega bih napomenuo da nam je ekipa Železničara ostala dužnik iz prvog dela prvenstva uzevši nam bod na svom terenu. Utakmica će imati višestruki značaj, naravno osvajanje dva boda je prioritet. Iduće nedelje gostujemo trećeplasiranoj Naisi, a posle toga dočekujemo ekipu Izvora, lidera na tabeli i ovaj susret će nam pokazati u kakvoj su formi naše devojke pred dva važna meča u borbi za što bolji plasman pred plej-of. Ne potcenjujući ekipu Železničara očekujem maksimalno zalaganje svojih devojaka, dobru utakmicu i našu pobedu, rekao je Radosavljević.

- Mi se za svaku utakmicu spremamo istim intenztetom bez obzira ko je protivnik, ali imamo i motiv više. Radile smo na ispravljanju uočenih grešaka i na novim taktičkim varijantama. Željno očekujemo utakmicu i iskoristila bih priliku da pozovem naše navijače da nas podrže i da zajedno proslavimo novu pobedu, nadovezala se Vanja Lukić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova. 

ŽRK RADNIČKI SAJT, FB PROFIL/GRUPA/STRANATVITER 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html