Vasilić (KKK Radnički): Da sve pobede budu naše!

Vasilić (KKK Radnički): Da sve pobede budu naše!

Na putu ka tituli prvaka, Kragujevački košarkaški klub Radnički u 17. kolu Druge lige-Zapad 2 gostuje ekipi Studenice. Utakmica je zakazana za nedelju 6. mart od 18 časova.

Kragujevčani gospodare ovim takmičenjem sa stoprocentnim učinkom 16-0, dok Studenica ima po osam pobeda i poraza.

Prvi susret ubedljivo je pripao Kragujevčanima, pa i u revanš ulaze kao favoriti. Ali, bez obzira "+44" iz tog trijumfa, Šumadinci sa punim oprezom kreću na put jer pamte šestok otpor iz prvog poluvremena koje su osvojili sa tek sedam poena razlike.

Među najboljim pulenima trenera Milojevića tada u Jezeru bio je Aleksa Vasilić koji za klupski sajt iznosi utiske o narednom rivalu.

Vasilić: Nijedna ekipa u ovom takmičenju nije za potcenjivanje. Studenica na utakmici u Kragujevcu nije bila u punom sastavu, nedostajali su im neki od vodećih igrača. I u takvim okolnostima bili su potpuno ravnopravan rival u prvom poluvremenu. Naravno, svesni smo i da je domaći teren mnogo bitan faktor za svaku utakmicu, pa će nam i to otežati osvajanje bodova. Međutim, na sve smo spremni, Studenicu poštujemo, ali dolazimo da i 17. put trijumfujemo.

KKK Radnički je nadomak cilja sezone, ali samo nastavak pobedonosnog niza garantuje viši rang. Vasilić kaže da neće biti izmene u pristupu ni na narednom gostovanju.

Vasilić: Bez obzira na to što smo neporažena ekipa, svaka utakmica ima svoju težinu. U ovu utakmicu ućićemo jako, kao i u ostale, potrudićemo se da opravdamo ulogu favorita i donesemo bodove u Kragujevac, kao sa svih dosadašnjih gostovanja.

Na opšte zadovoljstvo kragujevačke košarkaške javnosti, KKK Radnički ima učinak 16-0. Kao igrač koji u novembru puni 20 godina, Vasilić iznosi koliko ovakav skor dodatno motiviše da se pruži maksimum, odnosno opterećuje mlade igrače - jer se pobede "podrazumevaju".

Vasilić: Tih naših 16:0 je veliki rezultat. Koliko je opterećenje, duplo je veća motivacija jer je to veliki uspeh. Moćan je osećaj biti član ovakve ekipe. Potrudićemo se da sezonu završimo tako što će sve pobede biti naše. 

Nakon Ušća, u 18. kolu KKK Radnički pretposlednji put igra na domaćem terenu - kruševački Napredak dočekaće u nedelju 13. marta od 20 časova i 30 minuta. Uslediće tri teška gostovanja: Trepči, Kopaoniku i Paraćinu, a sezona se završava, po važećem kalendaru takmičenja, 9. aprila kada u Jezero dolazi Basket iz Vrnjačke Banje.

Dejan Milošević

Foto: Arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević

kkk-nap

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITERJUTJUB 


ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html