Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Ljudi razni

27.04.2018

Život u okolnostima bezbedonosnog rizika

Prvi Prvi na Skali
https://tijana.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html https://www.facebook.com/JazzFestKragujevac/ http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Mi u Ipsosu smo strastveno znatiželjni kada su u pitanju ljudi, tržišta, brendovi i društvo. Činimo promenljivi svet u kom živimo lakšim i bržim za snalaženje i inspirišemo naše klijente da donose bolje odluke.

"Game Changers" - naš moto - sumira naše ambicije.

Izvor: Ipsos 

Stavovi građana Srbije o budućnosti Kosova

Na inicijativu Fondacije za otvoreno društvo, Srbija istraživanje je sproveo IPSOS Strategic Marketing u periodu od decembra 2017. do februara 2018. godine koristeći metodologiju istraživanja javnog mnjenja i kriznih fokus grupa. Terensko istraživanje je izvedeno na standardnom uzorku od 1045 ispitanika. Održano je 8 debata u okviru kriznih fokus grupa u 4 grada - Nišu, Kraljevu, Beogradu i Novom Sadu.

Rezultati ovih istraživanja treba da informišu donosioce odluka i učesnike u „Unutrašnjem dijalogu o Kosovu“ o stavovima građana Srbije prema mogućim scenarijima za rešavanje pitanja vezanih za budućnost Kosova i srpsko-kosovskih odnosa.

Izvor: Fondacija za otvoreno društvo, SrbijaREAGOVANJA

24. 4. 2018.26. 4. 2018.
ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar